Kasvihuonevihannesten ja erityisesti tomaatin laatuun kohdistuu yhä suurempia odotuksia kuluttajien taholta. Seminaarissa tarkastellaan mitä laatu tarkoittaa, miten sitä voidaan mitata, miten siihen voidaan vaikuttaa ja miten brändi ja laatu liittyvät
Tapahtuman kuvaus
Kasvihuonevihannesten ja erityisesti tomaatin laatuun kohdistuu yhä suurempia odotuksia kuluttajien taholta. Seminaarissa tarkastellaan mitä laatu tarkoittaa, miten sitä voidaan mitata, miten siihen voidaan vaikuttaa ja miten brändi ja laatu liittyvät toisiinsa. Tapahtuma on tarkoitettu ennen kaikkea kasvihuonetuottajille, mutta muutkin kasvintuotannosta ja laadusta kiinnostuneet toimijat ovat tervetulleita. Tapahtuma on pääosin ruotsinkielinen, kutsuttu vierasluennoitsija on Kanadasta.
Konsumenterna riktar större och större förväntningar på kvaliteten av växthusgrönsaker, speciellt tomat. I seminariet granskas vad är kvaliteten, hur kan den mätas och påverkas och vad har kvaliteten och varumärken att göra med varandra. Evenemanget är riktat speciellt till växthusodlare, men alla andra aktörer, som är intresserade av växtproduktion och kvalitet är välkomna också. Seminariet hålls huvudsakligen på svenska. Inbjuden gästföreläsare kommer från Kanada.