Lähde tutustumaan lähiruoan lyhyisiin ketjuihin ranskalaisittain! Parasta pöytään Pirkanmaalta –hanke järjestää elintarvikeyrittäjille ja tuottajille suunnatun ammattimatkan Länsi-Ranskaan 9. – 13.10.2017
Ranskassa lähiruoan maku ja laatu ovat tekijöitä, joiden avulla tuotteiden menekki
Tapahtuman kuvaus
Lähde tutustumaan lähiruoan lyhyisiin ketjuihin ranskalaisittain! Parasta pöytään Pirkanmaalta –hanke järjestää elintarvikeyrittäjille ja tuottajille suunnatun ammattimatkan Länsi-Ranskaan 9. – 13.10.2017
Ranskassa lähiruoan maku ja laatu ovat tekijöitä, joiden avulla tuotteiden menekki taataan ja asiakkaat tavoitetaan. Suuntaamme ensin Länsi-Ranskassa sijaitsevaan Bressuiren kaupunkiin ja vierailemme liha– ja lypsykarjatiloilla sekä viinitilalla tutustumassa paikalliseen tuotantoon ja erilaisiin suoramyynnin tapoihin. Lopuksi matkaamme Atlantin rannikolle La Rochellen kaupunkiin, missä tutustumme luomusiipikarjan tuotantoon ja osteriviljelmään. Matkaoppaana toimii Thomas Snellman, joka on perehtynyt Bressuiren alueen maatalouteen. Thomas on lihakarjatuottaja ja luomuviljelijä sekä myös REKO-toiminnan perustaja. Hänet on palkittu lähiruoan edistämisestä Vuoden lähiruokateko –palkinnolla vuonna 2015 ja pohjoismaisella Embla-palkinnolla vuonna 2017.