Lähiruoan lyhyet ketjut ranskalaisittain

09loka(loka 9)05:0013(loka 13)02:00Lähiruoan lyhyet ketjut ranskalaisittain

Tapahtuman kuvaus

Lähde tutustumaan lähiruoan lyhyisiin ketjuihin ranskalaisittain! Parasta pöytään Pirkanmaalta –hanke järjestää elintarvikeyrittäjille ja tuottajille suunnatun ammattimatkan Länsi-Ranskaan 9. – 13.10.2017

Ranskassa lähiruoan maku ja laatu ovat tekijöitä, joiden avulla tuotteiden menekki taataan ja asiakkaat tavoitetaan. Suuntaamme ensin Länsi-Ranskassa sijaitsevaan Bressuiren kaupunkiin ja vierailemme liha– ja lypsykarjatiloilla sekä viinitilalla tutustumassa paikalliseen tuotantoon ja erilaisiin suoramyynnin tapoihin. Lopuksi matkaamme Atlantin rannikolle La Rochellen kaupunkiin, missä tutustumme luomusiipikarjan tuotantoon ja osteriviljelmään. Matkaoppaana toimii Thomas Snellman, joka on perehtynyt Bressuiren alueen maatalouteen. Thomas on lihakarjatuottaja ja luomuviljelijä sekä myös REKO-toiminnan perustaja. Hänet on palkittu lähiruoan edistämisestä Vuoden lähiruokateko –palkinnolla vuonna 2015 ja pohjoismaisella Embla-palkinnolla vuonna 2017.

Matkaohjelma liitteenä.

Lisää

Aika

09.10.2017 05:00 - 13.10.2017 02:00(GMT+00:00)

Liitetiedostot

Ilmoittautumisosoite

anu.tuomola@ahlman.fi

Kohderyhmä

Elintarvikeyrittäjät ja tuottajat

Yhteyshenkilö

Anu Tuomola

Yhteystiedot

anu.tuomola@ahlman.fi, 044 7960 535