Lähiruoka- ja hankintatreffit Pohjois-Pohjanmaalla

20syys14:0018:00Lähiruoka- ja hankintatreffit Pohjois-PohjanmaallaOulun AMK, Auditorio 1, Kotkantie 1, Oulu

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa Lähiruokatreffeille – tuottajien sekä ravitsemisalan ja ruokakaupan ammattilaisten kohtaamispaikkaan! Lähiruoka- ja hankintatreffit järjestetään perjantaina 20.9. kello 14-18 Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella.

Tuottajat voivat tilaisuudessa esitellä paikallisia tuotteitaan, ja ostajat löytää uusia tuotteita valikoimiinsa. Tilaisuus sopii niin ravintoloille, vähittäiskaupoille, julkisista elintarvikehankinnoista vastaaville kuin elintarvikejalostajille.

Pääset Lähiruoka- ja hankintatreffeillä maistamaan paikallisia herkkuja sekä kuulemaan lyhyitä esittelyitä yrityksistä ja tuotteista. Tilaisuus on mainio tapa kartoittaa uusia tuotteita ja tutustua tuotteiden alkuperään.

Järjestämme ennen Lähiruoka- ja hankintatreffejä retken Kiviniemen kalasatamaan kello 10.00-12.00. Retkelle on yhteiskuljetus Kotkantien kampukselta. Retken jälkeen kalatalousneuvoja Iiro Majuri kertoo alueen kaupallisesta kalastuksesta sekä kalan kasvatuksesta.

Tilaisuus pidetään Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella, Kotkantie 1, Oulu. Ohjelmaa tullaan täydentämään tälle sivulle, mutta jo nyt voit tutustua tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu www.oamk.fi/c5/fi/tutkimus-ja-kehitys/hankkeet/ruokariihi//lahiruokatreffit/

Lisää

Aika

(Perjantai) 14:00 - 18:00

Paikka

Oulun AMK, Oulu

Oulun AMK, Auditorio 1, Kotkantie 1, Oulu

Ilmoittautumisosoite

https://www.oamk.fi/c5/fi/tutkimus-ja-kehitys/hankkeet/ruokariihi//lahiruokatreffit/

Kohderyhmä

elintarvikejalostajille, ravintoloille, vähittäiskaupoille, julkisista elintarvikehankinnoista vastaaville

Yhteyshenkilö

Päivi Töyli

Yhteystiedot

paivi.toyli@utu.fi