lokakuu, 2014

09loka10:0014:30Lähiruoka on bisnes!Tampereen messu- ja urheilukeskus, Saturnus & Jupiter –kokoustila, Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

Tapahtuman kuvaus

Valtakunnallinen Aitoja makuja II -hanke sekä Parasta Pöytään Pirkanmaalta -hanke kutsuvat Sinut kuulemaan, millaista kehittämistyötä on tehty maakunnallisesti ja valtakunnallisesti lähiruoan tunnettuuden edistämiseksi ja paikallisen ruoan saamiseksi kuluttajille, ammattikeittiöihin ja kauppaan. Puheenvuoroissa pureudutaan lähiruokabisneksen tulevaisuuden näkymiin niin yrittäjän kuin kehittäjän näkökulmasta sekä esitellään toimintatapoja ja välineitä lähiruokasektorin kilpailukyvyn parantamiseksi.Seminaari on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen 1.10. mennessä.

Lisää

Aika

(Torstai) 10:00 - 14:30

Paikka

Tampereen messu- ja urheilukeskus, Tampere

Tampereen messu- ja urheilukeskus, Saturnus & Jupiter –kokoustila, Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

Kohderyhmä

Maaseutuverkosto

Yhteyshenkilö

Heidi Valtari, heivalta(at)utu.fi

X
X