Lähiruoka on bisnes!
Tapahtuman kuvaus
Valtakunnallinen Aitoja makuja II -hanke sekä Parasta Pöytään Pirkanmaalta -hanke kutsuvat Sinut kuulemaan, millaista kehittämistyötä on tehty maakunnallisesti ja valtakunnallisesti lähiruoan tunnettuuden edistämiseksi ja paikallisen ruoan saamiseksi
Tapahtuman kuvaus
Valtakunnallinen Aitoja makuja II -hanke sekä Parasta Pöytään Pirkanmaalta -hanke kutsuvat Sinut kuulemaan, millaista kehittämistyötä on tehty maakunnallisesti ja valtakunnallisesti lähiruoan tunnettuuden edistämiseksi ja paikallisen ruoan saamiseksi kuluttajille, ammattikeittiöihin ja kauppaan. Puheenvuoroissa pureudutaan lähiruokabisneksen tulevaisuuden näkymiin niin yrittäjän kuin kehittäjän näkökulmasta sekä esitellään toimintatapoja ja välineitä lähiruokasektorin kilpailukyvyn parantamiseksi.Seminaari on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen 1.10. mennessä.
Lisää
Aika
(Torstai) 10:00 - 14:30(GMT+00:00)
Paikka
Tampereen messu- ja urheilukeskus, Tampere
Tampereen messu- ja urheilukeskus, Saturnus & Jupiter –kokoustila, Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere
Ilmoittautumisosoite
https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin813540&SID=d69b2718-7215-4056-97fb-0551bfd6a308&dy=1024378671
Kohderyhmä
Maaseutuverkosto
Yhteyshenkilö
Heidi Valtari, heivalta(at)utu.fi