Lähellä tuotettu ruoka kiinnostaa kuluttajia. Lammas on monipuolinen raaka-aine ja se sopii monenlaisiin ruokiin. Käytännön keittiöympäristössä lähdemme miettimään, kokeilemaan ja testaamaan lampaasta uusia ideoita ruokapöytään.
Ota mukaan keittiötyöskentelyyn sopivat vaatteet.
Aika: 9.5.2017
Tapahtuman kuvaus
Lähellä tuotettu ruoka kiinnostaa kuluttajia. Lammas on monipuolinen raaka-aine ja se sopii monenlaisiin ruokiin. Käytännön keittiöympäristössä lähdemme miettimään, kokeilemaan ja testaamaan lampaasta uusia ideoita ruokapöytään.
Ota mukaan keittiötyöskentelyyn sopivat vaatteet.
Aika: 9.5.2017 klo 10-15
Paikka: Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere, opetuskeittiö
Hinta: 20 e + alv 24%
Ilmoittautuminen 4.5. mennessä: Outi Penttilä, outi.penttila@proagria.fi, puh. 040 7198 959 Ruoka-ja yritysasiantuntija, ProAgriaEtelä-Suomi ry / Etelä-Suomen maa-ja kotitalousnaiset