Mitä tuotteita ruhosta voi saada ja mitä siitä pitäisi saada? Voidaanko koko ruho hyödyntää leikkuun avulla vieläkin tehokkaammin? Voitaisiinko yhteistyöllä kehittää uusia, myyntiä lisääviä ja asiakkaiden tarpeisiin paremmin vastaavia leikkuita?
Tapahtuman kuvaus
Mitä tuotteita ruhosta voi saada ja mitä siitä pitäisi saada? Voidaanko koko ruho hyödyntää leikkuun avulla vieläkin tehokkaammin? Voitaisiinko yhteistyöllä kehittää uusia, myyntiä lisääviä ja asiakkaiden tarpeisiin paremmin vastaavia leikkuita?
Jos yksikään kysymys näistä pohdittaa, lähde mukaan Leikkuulla lisäarvoa lihalle -valmennuspäivään Helsinkiin. Päivä järjestetään Lihakonttorilla ja kouluttajina toimivat pitkän linjan ammattilaiset Marko ja Jarmo Laakso. Päivän aikana leikataan sekä lammasta että nautaa. Ruhojen äärellä käymme keskustelua tuottajien, teurastamo- ja leikkaamoyrittäjien sekä loppuasiakkaiden kesken yhteisen toimintatavan kehittämisestä.
Ilmoittautumiset 21.8. mennessä sari.mantila@hamk.fi. Yhteiskuljetukseen mahdollisuus Lahdesta tai Mikkelistä.
Tietoa ja tuottoa pienteurastamoihin -hanke toteuttaa päivän yhteistyössä eteläsavolaisille alhaisen jalostusasteen Annex1 -maaseutuyrityksille suunnatun Unelmakauppa – elintarvikkeesta euroja -hankkeen kanssa.