joulukuu, 2015

08joulu09:0016:00Leipää ja lähiruokaa -toimialapäiväSnellmaninkatu 9-11, Helsinki

Tapahtuman kuvaus

Päivä koostuu kahdesta eri teemasta: aamupäivällä asiaa lähiruoka-alasta yleisesti ja iltapäivällä elintarviketoimialan tilanteesta, erityisesti leipomoalan näkökulmasta.

Aamupäivän lähiruokafoorumissa keskitytään mm. pohjoismaisen ruoan vahvuuksiin, normien purkuun sekä myyntikanaviin. Nämä eri näkökulmat tarjoavat kasvun eväitä lähiruoka-alalle. Aamupäivän järjestää valtakunnallinen lähiruoan koordinaatiohanke ja tämä on ensimmäinen lähiruokatoimijat kokoava laaja valtakunnallinen lähiruokafoorumi.

Iltapäivän tilaisuudessa julkistetaan Leipomoteollisuuden toimialaraportti ja elintarvikealan pktoimialabarometri. Lisäksi kuullaan yrittäjän sekä Leipuriliiton ajatuksia alan haasteista ja mahdollisuuksista. Leipomoalan kasvumahdollisuuksia naapurimaissa valottaa Finpron katsaus. Talouden nopeissa muutoksissa
ajankohtainen tieto on menestyksen avaintekijöitä.

Tarkempi ohjelma liitteessä. Tilaisuus on maksuton ja se toteutetaan myös webcasting-lähetyksenä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen (myös webcasting:iin) oheisen ilmoittautumislinkin kautta viimeistään 1.12.2015. Webcasting:ina tilaisuutta seuraaville lähetetään linkki lähetykseen ennen tilaisuutta.

Tervetuloa!

Lisää

Aika

(Tiistai) 09:00 - 16:00

Paikka

Snellmaninkatu 9-11, Helsinki

Snellmaninkatu 9-11, Helsinki

Kohderyhmä

Elintarviketoimialan kehittäjät ja asiantuntijat, elintarvikealan yrittäjät, lähiruoka-alan toimijat

Yhteyshenkilö

Päivi Töyli, Lähiruoan koordinaatiohanke (paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929) ja Leena Hyrylä, elintarvikealan toimialapäällikkö (leena.hyryla@ely-keskus.fi, 0295 029 047)

X
X