Tiedolla ja osaamisella kasvuun -elintarvikealan yhteistyöhanke järjestää leipäketjun ammattilaismatkan Ruotsiin 5.-9.6.2018.
Oletpa sitten viljelijä, mylläri tai leipuri, tämä matka antaa sinulle ajateltavaa ja eväitä eteenpäin.
Norjassa ja Ruotsissa eletään leivän nousukautta.
Tapahtuman kuvaus
Tiedolla ja osaamisella kasvuun -elintarvikealan yhteistyöhanke järjestää leipäketjun ammattilaismatkan Ruotsiin 5.-9.6.2018.
Oletpa sitten viljelijä, mylläri tai leipuri, tämä matka antaa sinulle ajateltavaa ja eväitä eteenpäin.
Norjassa ja Ruotsissa eletään leivän nousukautta. Vanhat viljalajikkeet,paikallismyllyjen jauhot sekä muut hyvin tuotteistetut viljajalosteet ovat suosittuja sekä artesaanileipurien että harrastajien keskuudessa. Kuluttajat ovat löytäneet herkullisen vaalean hapanjuurileivän, joka myy maun lisäksi terveellisyydellään ja ravinteikkuudellaan. Yksinkertaisen leivän paluu näkyy maalla ja kaupungeissa.