Leivän juuret -seminaari Tampereella

10marrasKoko päivän tapahtumaLeivän juuret -seminaari Tampereella

Tapahtuman kuvaus

Leivän juuret -seminaarissa kohtaavat viljelijät, paikallismyllyjen myllärit ja leipurit. Hyvään leipään tarvitaan vain vettä, suolaa ja jauhoja. Jauhot saadaan viljasta, jonka laji ja lajike määrittävät leivän ravitsemukselliset ominaisuudet. Viljan jauhatus puolestaan ohjaa sitä, miten vesi ja vilja suhtautuvat toisiinsa leipomisprosessin aikana. Seminaarimme tavoite on saada leivän tekijät luomaan yhdessä ravintorikkaita, makuaistia hyväileviä lyhyen ketjun leipiä asiakkaidemme leipäkoreihin.  

Aika

10.11.2017 Koko päivän tapahtuma(GMT+00:00)

Paikka

Ahlman, Tampere

Hallilantie 24, Tampere

Get Directions

Ilmoittautumisosoite

https://www.webropolsurveys.com/S/5634439B4CE5D72C.par

Kohderyhmä

Viljelijät, myllärit, leipomot

Yhteyshenkilö

Anu Tuomola

Yhteystiedot

anu.tuomola@ahlman.fi tai 044 7960 535