Leivän juuret -seminaarissa kohtaavat viljelijät, paikallismyllyjen myllärit ja leipurit. Hyvään leipään tarvitaan vain vettä, suolaa ja jauhoja. Jauhot saadaan viljasta, jonka laji ja lajike määrittävät leivän ravitsemukselliset ominaisuudet. Viljan jauhatus puolestaan
Tapahtuman kuvaus
Leivän juuret -seminaarissa kohtaavat viljelijät, paikallismyllyjen myllärit ja leipurit. Hyvään leipään tarvitaan vain vettä, suolaa ja jauhoja. Jauhot saadaan viljasta, jonka laji ja lajike määrittävät leivän ravitsemukselliset ominaisuudet. Viljan jauhatus puolestaan ohjaa sitä, miten vesi ja vilja suhtautuvat toisiinsa leipomisprosessin aikana. Seminaarimme tavoite on saada leivän tekijät luomaan yhdessä ravintorikkaita, makuaistia hyväileviä lyhyen ketjun leipiä asiakkaidemme leipäkoreihin.