marraskuu, 2017

10marrasKoko päivän tapahtumaLeivän juuret -seminaari TampereellaHallilantie 24, Tampere

Tapahtuman kuvaus

Leivän juuret -seminaarissa kohtaavat viljelijät, paikallismyllyjen myllärit ja leipurit. Hyvään leipään tarvitaan vain vettä, suolaa ja jauhoja. Jauhot saadaan viljasta, jonka laji ja lajike määrittävät leivän ravitsemukselliset ominaisuudet. Viljan jauhatus puolestaan ohjaa sitä, miten vesi ja vilja suhtautuvat toisiinsa leipomisprosessin aikana. Seminaarimme tavoite on saada leivän tekijät luomaan yhdessä ravintorikkaita, makuaistia hyväileviä lyhyen ketjun leipiä asiakkaidemme leipäkoreihin.  

Aika

Koko päivän tapahtuma (Perjantai)

Paikka

Ahlman, Tampere

Hallilantie 24, Tampere

Järjestäjä

Ahlman, Tiedolla ja osaamisella kasvuun -yhteistyöhankeAnu Tuomola, anu.tuomola@ahlman.fi Hallilantie 24, 33820 Tampere

Kohderyhmä

Viljelijät, myllärit, leipomot

Yhteyshenkilö

Anu Tuomola

Yhteystiedot

anu.tuomola@ahlman.fi tai 044 7960 535

X
X