tammikuu, 2020

22tammi15:0019:30Luomua ja lähiruokaa ammattikeittiöihinForum Marinum, Linnankatu 72, Turku

Lisää

Tapahtuman kuvaus

Kiinnostaako kuulla, millaisia keinoja ammattikeittiöissä on käytettävissä lähi- ja luomuruoan osuuden kasvattamiseen? Tilaisuudessamme on tarjolla laaja ja ajankohtainen kattaus esityksiä julkisten ja yksityisten ammattikeittiöiden, alkutuottajien sekä elintarvikealan pk-yritysten yhteistyön mahdollisuuksista.

OHJELMA (muutokset mahdollisia)
15:00 – 15:15 Tilaisuuden avaus, Ville Korpelainen ja Johanna Mattila
15.15 – 16:15 Innovatiivinen hankintakumppanuus uuden lähiruokatuotteen takana, Kirsi Ahosola, palvelupäällikkö, Polkka Oy ja Kim Langer, Osuuskunta Myötävoima
16:15 – 16:45 Kotimaisen ruoan osuuden nosto Marttilan kunnan ruokapalveluissa, kunnanjohtaja Carita Maisila
Kahvi- ja verkostoitumistauko
17:15 – 18:00 Stadin puutarhuri ja Pihka-ravintolat – esimerkki pientuottajan ja henkilöstöravintolan sujuvasta yhteistyöstä, Jan Liesaho, Stadin puutarhuri ja Ilja Björs, toimitusjohtaja, Pihka-ravintolat
18:00 – 18:30 Kuinka ravintolan luomuaste nostetaan 99 prosenttiin, Juha Ollila, ravintoloitsija, Luomu SM 2019 voittajaravintola Härmän Rati
18:30 – 19:00 Turku Menu 2019 -kilpailu tuo uutta sävyä ruokakulttuuriin, Juha Pokka, Turun keittiömestarit ry ja Jere Saarinen, kilpailun voittaja Ravintola Karu
19:00 – 19:30 Paikallista riistan lihaa ammattikeittiöihin, Leena Erälinna, projektipäällikkö, Turun Yliopisto Brahea-keskus

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki luomu- ja lähiruoan käytön lisäämisestä kiinnostuneet; erityisesti ammattikeittiö-väki, alkutuottajat, elintarvikealan yritykset ja päättäjät sidosryhmineen. Ilmoittaudu tilaisuuteen tarjoilujen järjestämisen vuoksi keskiviikkoon 15.1.2020 mennessä.

Tilaisuus on maksuton. Se pidetään Forum Marinumissa (Linnankatu 72) ja sen järjestävät yhteistyössä Luomumpi Varsinais-Suomi ja Kuluttajat ruokatalouden keskiössä –hankkeet.

Lisätietoja antavat Johanna Mattila p. 040-5658121 tai Ville Korpelainen p. 050-5702708

Aika

(Keskiviikko) 15:00 - 19:30

Paikka

Forum Marinum

Linnankatu 72, Turku

Kohderyhmä

ammattikeittiöväki, alkutuottajat, elintarvikealan yritykset ja päättäjät sidosryhmineen

Yhteyshenkilö

Ville Korpelainen

Yhteystiedot

050-5702708

X
X