Työpajassa kerrotaan millaisia markkina-aukkoja selvityksen perusteella luomulle löytyy kotimaan päivittäistavarakaupasta, esitellään trendejä ja tuotetarjontaa sekä ideoidaan ja keskustellaan tuotekehitystarpeista.
Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen ja mahdolliset erikoisruokavaliot 11.11. mennessä.
Tilaisuuden järjestää Luonnonvarakeskus,
Tapahtuman kuvaus
Työpajassa kerrotaan millaisia markkina-aukkoja selvityksen perusteella luomulle löytyy kotimaan päivittäistavarakaupasta, esitellään trendejä ja tuotetarjontaa sekä ideoidaan ja keskustellaan tuotekehitystarpeista.
Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen ja mahdolliset erikoisruokavaliot 11.11. mennessä.
Tilaisuuden järjestää Luonnonvarakeskus, Luomuinstituutti ja Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja SMEOrganics-hankkeen kanssa.
Lisää tietoa Luomubuumi-hankkeesta löytyy osoitteesta: https://luomuinstituutti.fi/tutkimus/elintarvikkeet-hankkeet/luomubuumi/
Lisätietoja: Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, riitta.kaipainen@helsinki.fi, 044 3084569
Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus, maarit.maki@luke.fi, 0295326374
Anna Tall, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, anna.tall@seamk.fi, 040 830 2136