marraskuu, 2020

12marras09:0011:00Luomubuumi-webinaari

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa kuulemaan Luomubuumi-hankkeesta kaikille avoimessa webinaarissa 12.11. klo 9-11! Hankkeessa on kartoitettu luomuelintarvikkeiden nykytarjontaa, potentiaalisia markkina-aukkoja sekä haettu ideoita työpajoista ja kansainvälisiltä messuilta. Tältä pohjalta on ideoitu tuotekonsepteja, joita yritykset voivat hyödyntää omien tuotteidensa kehittämisessä. Luomusta on koottu tietopaketteja ja tieteellisten artikkelien referaatteja, joista saa taustatietoa toiminnan kehittämisen ja markkinoinnin tueksi. Vastaamme osallistujien kysymyksiin ja kommentteihin esitysten jälkeen. Esitykset ovat katsottavissa webinaarin jälkeen Luomuinstituutin Luomubuumi-hankkeen verkkosivuilta.
Webinaarin ohjelma

9.00 – 9.10 Tilaisuuden avaus, kokousetiketti, yhteyksien tarkistus.

9.10 – 9.40 Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti: Luomutuotteiden konseptoinneista ja markettien luomutarjonnasta.

9.40 – 10.05 Tuija Peltomäki ja Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus: Luomutuotekonsepteja tuotekehityksen tueksi.

10.05 – 10.35 Nora Pap, Tuomo Tupasela ja Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus: Tietopaketteja luomutuotteiden tuotekehityksen tueksi marjoista, hapattamisesta ja Luken Food Pilot-koehallista.

10.35 – 10.50 Sari Autio, Luomuinstituutti: Tutkimustietoa luomusta yritysten toiminnan kehittämisen ja markkinoinnin tueksi.

10.50 – 11.00 Keskustelua ja tilaisuuden päätös.

Lisätietoja Luomubuumi-hankkeesta: luomuinstituutti.fi/tutkimus/elintarvikkeet-hankkeet/luomubuumi

Lisää

Aika

(Torstai) 09:00 - 11:00

Ilmoittautumisosoite

Kohderyhmä

pienet ja keskisuuret elintarvikeyritykset, luomuviljelijät, neuvontajärjestöt, konsultit, viranomaiset

Yhteyshenkilö

Maarit Mäki, Luke, Sari Autio, Luomuinstituutti,

Yhteystiedot

maarit.maki@luke.fi, puh. 0295326374, sari.autio@luke.fi, 029 5322110

X
X