maaliskuu, 2021

12maalis09:0011:30Luomuelintarvikkeita kaupan hyllylle - ideoita uusiksi tuotteiksi

Tapahtuman kuvaus

Webinaarissa kuullaan Luomubuumi-hankkeen tuloksista sekä
luomutuotteiden markkinatilanteesta. Nyhtökauran kehittäjä ja Helsingin
yliopiston työelämäprofessori Reetta Kivelä kertoo, kuinka syntyvät ideat
uusiin ruokatuotteisiin tai tuoteparannuksiin. Marja-Riitta Kottila, Pro Luomu
ry, valottaa luomutuotteiden kulutusta sekä kaupan ja kuluttajien toiveita
luomutuotteiden osalta. Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus, ja Riitta Kaipainen,
Helsingin yliopisto, Ruralia-intituutti, esittelevät Luomubuumi-hankkeessa
kehitettyjä luomutuotekonsepteja. Juha Raininko, Rainingon
luomutila
, puhuu kokemuksistaan yrittäjänä ja tuotekehittäjänä. Webinaarin
puheenjohtajana on Sari Iivonen, Luomuinstituutti. Tilaisuus on tarkoitettu
kaikille luomutuotteista kiinnostuneille.

 

Tervetuloa
kuuntelemaan! 

 

Luomubuumi-hankkeen
tuotokset ovat Luomuinstituutin Luomubuumi-hankkeen verkkosivulla: https://luomuinstituutti.fi/tutkimus/elintarvikkeet-hankkeet/luomubuumi/

 Webinaarin
ohjelma

 

9.00                  Tervetuloa webinaariin!

9.05                  Ruokainnovointi. Reetta
Kivelä, Helsingin yliopisto, työelämän professori.

9.30                  Luomumarkkinat päivittäistavarakaupoissa:
Marja-Riitta Kottila, Pro Luomu ry.

10.20                Luomubuumi hankkeen tuloksia:
Markkina-aukot ja tuotekonseptit.

Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti ja
Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus

10.50                Miten voidaan kehittää
yhteistyötä ja edistää tutkimusta?
Yrittäjän puheenvuoro.

Juha Raininko, Rainingon luomutila.

11.10                Loppukeskustelu

Lisää

Aika

(Perjantai) 09:00 - 11:30

Kohderyhmä

pienet ja keskisuuret elintarvikeyritykset, luomuviljelijät, neuvontajärjestöt, konsultit, viranomaiset

Yhteyshenkilö

Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus

Yhteystiedot

maarit.maki@luke.fi

X
X