Kuinka mustikasta tulee luomumustikka, koivunmahlasta luomumahlaa?
Suomessa on maailman suurimmat luomukeruualueet, yli 12 miljoonaa hehtaaria. Tule kuulemaan, kuinka sinäkin voit saada lisäansioita sertifioimalla metsäsi. Tervetuloa kaikki metsänomistajat, sekä metsää omistavat tavanomaiset
Tapahtuman kuvaus
Kuinka mustikasta tulee luomumustikka, koivunmahlasta luomumahlaa?
Suomessa on maailman suurimmat luomukeruualueet, yli 12 miljoonaa hehtaaria. Tule kuulemaan, kuinka sinäkin voit saada lisäansioita sertifioimalla metsäsi. Tervetuloa kaikki metsänomistajat, sekä metsää omistavat tavanomaiset tai luomuviljelijät. Puhujana on elintarvikeasiantuntija Jaana Elo ja aiheenaan on luomukeruualueiden perustaminen ja hyödyntäminen. Maksuttomat infotilaisuudet järjestetään samana päivänä sekä Tampereella että Punkalaitumella.
Aika: 6.3.2018 klo 13.30 – 16.00 (Tilaisuus alkaa aloituskahvilla.)
Paikka: Ahlman, Toimelan kabinetti
Ilmoittautuminen ja lisätietoja: Anu Tuomola, anu.tuomola@ahlman.fi, puh. 044 7960 535