Luonnonkasvit elintarviketuotannossa

21huhti09:3015:30Luonnonkasvit elintarviketuotannossa

Tapahtuman kuvaus

Seminaarin teemoja ovat luonnonkasvien elintarvikekäytön mahdollisuudet lainsäädäntö huomioiden sekä luonnonkasvien turvallisuuden arviointi. Perusteita sille, miksi toiset kasvit ovat elintarvikekäytössä turvallisempia kuin toiset, avaa kuulijoille farmaseuttisen tiedekunnan dosentti Yvonne Holm Helsingin yliopistolta. Luonnonkasvien käyttömahdollisuuksista on puhumassa erikoistutkija Eila Järvenpää Luonnonvarakeskuksesta. Sekä Yvonne että Eila toimivat asiantuntijoina myös uuselintarvikelautakunnassa.

Tilaisuus verkossa alkaa 21.4.2016 klo 10. Seminaariin voit osallistua netin välityksellä, linkki tulee tänne
http://www.lapinamk.fi/fi/Tyoelamalle/Tutkimus-ja-kehitys/Teollisuuden-ja-luonnonvarojen-osaamisala/…

Lisää

Aika

21.04.2016 09:30 - 15:30(GMT+00:00)

Paikka

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston auditorio, Tampere

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston auditorio, Hallilantie 24, Tampere

Get Directions

Ilmoittautumisosoite

https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1074678&SID=843d992e-aacf-4826-9669-190affca478e&dy=202419302

Kohderyhmä

Luonnonkasvien ja luonnontuotealan yrittäjät ja kehittäjät sekä muut toimialasta kiinnostuneet

Yhteyshenkilö

Seija Niemi, seija.niemi[at]lapinamk.fi ja Johanna Kinnunen, johanna.kinnunen[at]lapinamk.fi