Luonnonkasvit elintarviketuotannossaAhlmanin ammatti- ja aikuisopiston auditorio, TampereAhlmanin ammatti- ja aikuisopiston auditorio, Hallilantie 24, Tampere
Seminaarin teemoja ovat luonnonkasvien elintarvikekäytön mahdollisuudet lainsäädäntö huomioiden sekä luonnonkasvien turvallisuuden arviointi. Perusteita sille, miksi toiset kasvit ovat elintarvikekäytössä turvallisempia kuin toiset, avaa kuulijoille farmaseuttisen tiedekunnan
Tapahtuman kuvaus
Seminaarin teemoja ovat luonnonkasvien elintarvikekäytön mahdollisuudet lainsäädäntö huomioiden sekä luonnonkasvien turvallisuuden arviointi. Perusteita sille, miksi toiset kasvit ovat elintarvikekäytössä turvallisempia kuin toiset, avaa kuulijoille farmaseuttisen tiedekunnan dosentti Yvonne Holm Helsingin yliopistolta. Luonnonkasvien käyttömahdollisuuksista on puhumassa erikoistutkija Eila Järvenpää Luonnonvarakeskuksesta. Sekä Yvonne että Eila toimivat asiantuntijoina myös uuselintarvikelautakunnassa.
Tilaisuus verkossa alkaa 21.4.2016 klo 10. Seminaariin voit osallistua netin välityksellä, linkki tulee tänne
http://www.lapinamk.fi/fi/Tyoelamalle/Tutkimus-ja-kehitys/Teollisuuden-ja-luonnonvarojen-osaamisala/…
Lisää
Aika
21.04.2016 09:30 - 15:30(GMT+00:00)
Paikka
Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston auditorio, Tampere
Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston auditorio, Hallilantie 24, Tampere