toukokuu, 2016
Tapahtuman kuvaus
Päivän aikana perehdytään luonnonkasvien käyttöön uuselintarvikelainsäädännön näkökulmasta mm. maa- ja metsätalousministeriön kaupallisen neuvoksen Leena Mannosen opastamana. Seminaarissa käsitellään myös luonnonkasvien pitkäaikaisen ravintokäytön vaikutuksia, joista kertoo asiantuntijapuhujaksi tilaisuuteen lupautunut farmakologian emeritusprofessori
Tapahtuman kuvaus
Päivän aikana perehdytään luonnonkasvien käyttöön uuselintarvikelainsäädännön näkökulmasta mm. maa- ja metsätalousministeriön kaupallisen neuvoksen Leena Mannosen opastamana. Seminaarissa käsitellään myös luonnonkasvien pitkäaikaisen ravintokäytön vaikutuksia, joista kertoo asiantuntijapuhujaksi tilaisuuteen lupautunut farmakologian emeritusprofessori Olavi Pelkonen Oulun yliopistolta. Olavin työhistoriaan kuuluu mm. työskentely kasviperäisten elintarvikkeiden toksikologian asiantuntijana Euroopan elintarviketurvallisuusvirastossa.
Seminaaria voi seurata reaaliaikaisesti myös verkossa,https://www.youtube.com/watch?v=YF0lCa0Ec-M.
Lisää
Aika
(Torstai) 09:00 - 16:00
Paikka
Jokiväylä 11, Rovaniemi
Jokiväylä 11, Rovaniemi
Kohderyhmä
Elintarvikealan yrittäjät, ravintola-alan yrittäjät ja kaikki muut luonnonkasveista kiinnostuneet
Yhteyshenkilö
Seija Niemi puh. 040 181 3296