Luonnontuotteet ja uuselintarvikkeet

08maalis12:3016:00Luonnontuotteet ja uuselintarvikkeetYliopistokeskus, Lönnrotinkatu 5, Mikkeli

Tapahtuman kuvaus

Tavataan Mikkelissä tiistaina 8.3.2016Luonnontuotteet ja uuselintarvikkeet– miniseminaarissa.Seminaarin teemana on luonnonkasvien käyttö ihmisravintona sekä käyttöhistorian todentaminen. Luonnonkasvien perinteisestä ravintokäytöstä Suomessa ja muualla Euroopassa kertoo tilaisuudessa kasvitieteen professori Sinikka Piippo Helsingin yliopistolta. Käyttöhistorian todentamistavoista ja muista uuselintarvikelainsäädäntöön liittyvistä kysymyksistä puheenvuoron käyttää puolestaan Eviran ylitarkastaja Sanna Viljakainen. Yhteistyökumppanina seminaarin järjestämisessä on Luomumetsistä Moneksi-hanke, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti.
Ilmoittautumiset 4.3. mennessä. Tilaisuus on maksuton. Tilaisuutta on mahdollisuus seurata myös netin välityksellä. Tarkemmat tiedot osoitteestahttp://www.lapinamk.fi/luonnontuotteet ja uuselintarvikkeet .

Lisää

Aika

(Tiistai) 12:30 - 16:00(GMT+00:00)

Paikka

Yliopistokeskus, Mikkeli

Yliopistokeskus, Lönnrotinkatu 5, Mikkeli

Ilmoittautumisosoite

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/68252/lomake.html

Kohderyhmä

Tilaisuuksiin toivotaan erityisesti luonnontuotealan ja sen lähitoimialoilla toimivien elintarvikeyritysten (kuten ravintolat, leipomot jne.) edustajia sekä tietenkin myös kaikkia asiasta kiinnostuneita. Tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman suuri joukko luonnontuotteista kiinnostuneita yrittäjiä ja toimijoita, joten seminaarien asiantuntijaluennot välitetään reaaliaikaisesti internetin välityksellä. Ohjeet seminaareihin osallistumisesta internetin välityksellä löytyvät Lapin AMKin sivuilta muutamaa päivää ennen seminaaria.

Yhteyshenkilö

Seija Niemi puh. 040 181 3296