Maaseudun innovaatioryhmien (EIP-ryhmät) tapaaminen

01helmi10:0016:00Maaseudun innovaatioryhmien (EIP-ryhmät) tapaaminenMessuaukio 1, Helsinki

Tapahtuman kuvaus

Tällä hetkellä Suomessa on valittu kahdeksan EIP-ryhmää. Tapaamisen tavoitteena on kuulla mitä EIP-ryhmissä on tapahtunut, miten työ on edistynyt, millaisia onnistumisia ja haasteita EIP-ryhmien toiminnassa on ollut. Haluamme verkottaa teitä keskenänne ja mahdollistaa dialogia hallinnon kanssa. Lisäksi haluamme tiedottaa ”suurelle yleisölle” EIP-ryhmien toiminnasta.

Paikan päälle Messukeskukseen kutsumme kaikki EIP-ryhmien toteuttajat. Toivomme, että jokaisesta EIP-ryhmästä on aikakin yksi henkilö paikalla. Toivottavasti pääsette mukaan suuremmallakin joukolle. Mukana on myös MMM:n, Mavin ja Hämeen ELY-keskuksen asiantuntijoita. Tilaisuus on oivallinen mahdollisuus verkottua koko tämän joukon kesken. Iltapäivällä mukana on myös Viron EIP-toimijoita ja Euroopan maaseudun innovaatioverkoston edustaja. EIP-ryhmien yhteistyö kansainvälisestikin on toivottavaa. Tapaamisemme luo pohjaa myös sille.

Liitteenä on tapaamisen ohjelma. Aamupäivän osuus klo 10.00 – 12.00 välitetään Facebook live –lähetyksenä kaikille EIP-toiminnasta kiinnostuneille. Sitä varten toivomme jokaiselta EIP-ryhmältä tiivistä noin 10 minuutin esitystä EIP-ryhmän tavoitteista, mitä ongelmaa ollaan ratkaisemassa ja missä vaiheessa työ on. Todennäköisesti Facebook live-lähetyksen kuulijakunta on ELY-keskusten, oppilaitosten ja eri kehittäjäorganisaatioiden asiantuntijoita. Esityksenne toivomme ennakkoon viikkoa ennen tapaamista, jotta voimme laittaa ne nähtäviksi maaseutu.fi-sivustolle. Voitte toimittaa esityksenne minulle.

Ilmoittautumiset 19.1.2018 mennessä alla olevan ilmoittautumislinkin kautta.

Lisää

Aika

(Torstai) 10:00 - 16:00

Paikka

Messukeskus (kokoustila 215 USVA, käynti Hotelli Holiday Inn -Messukeskus hotellin oven kautta)

Messuaukio 1, Helsinki

Ilmoittautumisosoite

https://my.surveypal.com/Tapahtumailmoittautuminen–EIP-ryhmien-tapaaminen–1.2.2018

Kohderyhmä

EIP-ryhmien toteuttajat

Yhteyshenkilö

Juha-Matti Markkola

Yhteystiedot

juha-matti.markkola@maaseutu.fi, p. 040 559 9412

Webinaariosoite

https://www.dreambroker.com/channel/kal4v4vg/peu5t2sa