Maaseudun tiedetreffit - MAASEUTUYRITTÄJYYDEN TULEVAISUUSKUVAT JA VILLIT KORTIT

05marras09:0015:30Maaseudun tiedetreffit - MAASEUTUYRITTÄJYYDEN TULEVAISUUSKUVAT JA VILLIT KORTITKetolan strutsitila, Korvenojantie 17, Nurmijärvi

Tapahtuman kuvaus

Suomessa tehdään monipuolista maaseutuelinkeinojen ja luonnonvara-alan tutkimus- ja kehittämistyötä, jonka käytäntöön viemiseksi tarvitaan kohtaamispaikkoja ja yhteistyötä. Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) Maaseudun tiedetreffit – hanke (2013-14) järjestää syksyllä 2014 Uudellamaalla ja Hämeessä pinnalla olevien tutkimustulosten esittely- ja keskustelupäiviä hevostaloudesta, biotaloudesta, ruokaketjusta, maaseutuyrittäjyydestä ja puutarhataloudesta. Maksuttomille tiedetreffeille ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet: maa-, metsä- ja puutarhatilat, yrittäjät, tutkijat, neuvojat, opettajat ja kehittäjät. Toimialarajoja ylittäville tiedetreffeille on helppo tulla, vaikkei aihepiiri olisi entuudestaan tuttu.

Maaseutuyrittäjyyden tulevaisuuskuvat ja villit kortit – päivässä aiheina ovat Maaseutuvisio 2020, kysyntälähtöinen maaseutu, maaseutu hevosyhteisön identiteetin rakentajana, Green care – päivätoiminta maatiloilla, hankekokemuksia ja ehdotuksia tulevaan, strutsitilan tarina ja tutustumiskierros.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Järjestäjä

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) Maaseudun tiedetreffit – hanke (2013-14), joka on saanut rahoitusta EU-osarahoitteisesta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta (2007-13)

Lisää

Aika

(Keskiviikko) 09:00 - 15:30

Paikka

Ketolan strutsitila, Nurmijärvi

Ketolan strutsitila, Korvenojantie 17, Nurmijärvi

Kohderyhmä

Maaseutuverkosto

Yhteyshenkilö

Sirpa Pussinen, projektipäällikkö, Hämeen ammattikorkeakoulu, KT Biotalous, puh. 050 5749 207, sirpa.pussinen(at)hamk.fi