Maaseudun tiedetreffit - PUHEENAIHEENA RUOKAKETJU

07loka09:0015:45Maaseudun tiedetreffit - PUHEENAIHEENA RUOKAKETJUKrapi, Rantatie 2, Tuusula

Tapahtuman kuvaus

Suomessa tehdään monipuolista maaseutuelinkeinojen ja luonnonvara-alan tutkimus- ja kehittämistyötä, jonka käytäntöön viemiseksi tarvitaan kohtaamispaikkoja ja yhteistyötä. Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) Maaseudun tiedetreffit – hanke (2013-14) järjestää syksyllä 2014 Uudellamaalla ja Hämeessä pinnalla olevien tutkimustulosten esittely- ja keskustelupäiviä hevostaloudesta, biotaloudesta, ruokaketjusta, maaseutuyrittäjyydestä ja puutarhataloudesta. Maksuttomille tiedetreffeille ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet: maa-, metsä- ja puutarhatilat, yrittäjät, tutkijat, neuvojat, opettajat ja kehittäjät. Toimialarajoja ylittäville tiedetreffeille on helppo tulla, vaikkei aihepiiri olisi entuudestaan tuttu.

Puheenaiheena ruokaketju – päivässä aiheina ravistelevat keskustelut suomalaisen ruoan ja lähiruoan puolesta, kuluttajien ja tuottajien vuorovaikutuksen lisääminen, pellolta pöytään – kestävä gastronomia, luomututkimuksen ajankohtaiset, Maitoa!, Knowsheep- tiekartta ja ProViljelys.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Järjestäjä

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) Maaseudun tiedetreffit – hanke (2013-14), joka on saanut rahoitusta EU-osarahoitteisesta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta (2007-13)

Lisää

Aika

(Tiistai) 09:00 - 15:45

Paikka

Krapi, Tuusula

Krapi, Rantatie 2, Tuusula

Kohderyhmä

Maaseutuverkosto

Yhteyshenkilö

Sirpa Pussinen, projektipäällikkö, Hämeen ammattikorkeakoulu, KT Biotalous, puh. 050 5749 207, sirpa.pussinen(at)hamk.fi