helmikuu, 2018

15helmiKoko päivän tapahtumaMaatilan tuotteiden jalostaminen ja myynti – Hyödynnä suomalainen elintarvikelainsäädäntö – Eviran aluetilaisuusAhlman, Tampere, Hallilantie 24, Tampere

Tapahtuman kuvaus

Maa- ja kotitalousnaiset, Elintarviketurvallisuusvirasto Evira, Kuluttajaliitto, Ruokatieto Yhdistys ry sekä Parasta pöytään Pirkanmaalta – Lähiruokaa jokaiseen päivään -hanke järjestävät koulutuspäivän, jonka tavoitteena on tukea maatiloja tuotteiden jatkojalostamisessa ja myynnissä.
Päivässä perehdytään keskeisiin elintarvikkeiden markkinointiin ja myyntiin liittyviin kysymyksiin kuluttajansuojalain näkökulmasta. Asiantuntijat kertovat aihealueesta ja vastaavat yleisön kysymyksiin.

Ohjelma

11.30 Ilmoittautuminen Selinin salissa. Ennen koulutuksen alkua mahdollisuus nauttia lounas (omakustanne) ravintola Kapustassa

11.50 TERVETULOA
Ruoka- ja yritysasiantuntija Outi Penttilä, Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset
Projektipäällikkö Anu Tuomola, Ahlmanin koulun Säätiö sr

12.00 MAATILAN TUOTTEIDEN JALOSTAMINEN JA MYYNTI
Viljeletkö viljaa, salaatteja, yrttejä tai muita vihanneksia? Vai tuotatko jotain muuta raaka-ainetta? Haluaisitko jatkojalostaa maatilasi tuotteita ja myydä niitä suoraan tilaltasi, torilla tai Reko-lähiruokarenkaassa?
ylitarkastajat Kaisa Kukkonen ja Pirjo Korpela, Evira

13.30 KAHVI

14.00 ALKUPERÄMERKIT ELINTARVIKEMYYNNIN TUKENA
hankevastaava Eeva Heikkilä, Ruokatieto Yhdistys ry

14.40 KULUTTAJANSUOJAN PERUSPERIAATTEET – Kuluttajaliiton digitaalinen tietopaketti

15.25 PÄIVÄN YHTEENVETO
ruoka- ja yritysasiantuntija Outi Penttilä, Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset
projektipäällikkö Anu Tuomola, Ahlmanin koulun säätiö sr

Lisää

Aika

Koko päivän tapahtuma (Torstai)

Paikka

Ahlman, Tampere

Hallilantie 24, Tampere

Kohderyhmä

Maatilat, maaseutuyrittäjät, tuottajat

Yhteyshenkilö

Outi Penttilä

Yhteystiedot

outi.penttila@maajakotitalousnaiset.fi tai puh. 040 7198 959

X
X