Marraskuun Hevosyrittäjäuutiset Hyvinvointia hevosesta

09marras10:0015:00Marraskuun Hevosyrittäjäuutiset Hyvinvointia hevosestaPalonkuja 10, Koskenkorva

Tapahtuman kuvaus

Hevosyrittäjäuutiset ovat kaikille avoin ja maksuton verkkolähetysten sarja. Uutiset sisältävät asiantuntijaluentoja, joita voi seurata paikan päällä, livenä kotikoneelta tai katsella videotallenteina.

Marraskuun Hevosyrittäjäuutisissa pureudutaan hevosiin osana hyvinvointipalveja. Ammatilliseen perhehoitoon, hevostoimintaan ja GreenCareen erikoistuneessa Toiskassa hyvinvointi on läpileikkaava arvo, joka eletään todeksi joka päivä. Toiskan hevostoiminnasta vastaava Teea Ekola kertoo, miten palvelun tuottajan, hevosen ja ympäristön hyvinvointi peilautuu yritystoimintaan ja miksi se on niin tärkeää. 

– Hyvinvoinnin huomioiminen kaikessa toiminnassa on asiakkaalle tuotettavan hyvinvointipalvelun lähtökohta ja osa vastuullista yritystoimintaa, Teea Ekola painottaa.

Päivän toisena alustajana on Turun yliopiston tutkija Jussi Lehtonen, joka kertoo avustajaeläimistä etenkin senioreiden arjessa nyt ja tulevaisuudessa. Lehtonen tutkii eläinten käyttöä vanhusten hoidossa 2040-luvulla. Tutkimus on osa Suomen Akatemian rahoittamaa Eläinten toimijuus yhteiskunnassa -hanketta. 
Millaisena tutkija näkee hevosten roolin tulevaisuudessa muuttuvassa yhteiskunnassa, siitä kuulemme myös Toiskassa.

Päivän aikana nähdään demonstraatio hevosen vaikuttavuudesta lastensuojelutyössä. Tutustumiskierroksella tilan isäntä Keijo Viertoma kertoo Toiskan tarinan. Osallistujamäärä on rajattu. 

Lisää

Aika

(Keskiviikko) 10:00 - 15:00(GMT+00:00)

Paikka

Palonkuja 10, Koskenkorva

Ilmoittautumisosoite

https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1145387&SID=9a83bf7a-877e-46e8-9b3d-ff0bda44fe42&dy=699317376

Kohderyhmä

Green Care, luonto-, ja eläinavusteiset toimijat ja yrittäjät sekä hevosalan yrittäjät ja ammattilaiset, hevosalan ja maaseudun neuvojat, kehittäjät ja viranomaiset sekä alaan linkittyvät toimijat ja muut kiinnostuneet.

Yhteyshenkilö

Anne Laitinen anne.laitinen@hippolis.fi tai puh. 040 766 0830

Webinaariosoite

Periscope (tilaisuuden jälkeen tallenteet katsottavissa Uusi hevostalous YouTube-kanavalla