Miten luomuun siirtyminen vaikuttaa tilan toimintaan? Kannattaako se taloudellisesti? Mitä tilalla pitää huomioida? Miten luomuun pääsee? Mistä aloittaa? Entä luomusitoumus ja valvonnat? Onko luomutuotteille kysyntää? Tervetuloa kuulemaan, mitä luomuun siirtyminen tarkoittaa käytännössä!
Ke 21.11.2018 klo 16:00 – 19:00 Huittisissa
(Ravintola Wanha WPK, Koskitie 1, Huittinen)
To 29.11.2018 klo 16:00 – 19:00 Kankaanpäässä
(ProAgria Länsi-Suomi Kankaanpään toimisto, Keskuskatu 51b, Kankaanpää)
Luomuinfoissa mukana ProAgria Länsi-Suomen luomuasiantuntija Anne Johansson, sekä talousasiantuntijat Eero Vanhakartano (Huittinen) ja Juho Juusela (Kankaanpää)
Lisätietoja ja ilmoittautumiset kahvitarjoilun järjestämiseksi viimeistään 18.11. (Huittinen) ja 26.11. (Kankaanpää)
Anne Johansson, puh. 0400 719 413, anne.johansson@proagria.fi
Järjestämme tilaisuudet yhteistyössä Luomumpi Varsinais-Suomi -hankkeen kanssa. Varsinais-Suomen tilaisuudet: Salo 10.12.2018, Uusikaupunki 12.12.2018. Lisätietoa osoitteesta alma.lehti@proagria.fi