marraskuu, 2016
Tapahtuman kuvaus
Ohjelma: Kahvitarjoilu Uutta kasvua luomusta – osaamisella kannattavuutta Satakuntaan / Anne Johansson, ProAgria Länsi-Suomi Miten luomuun siirrytään? Luomun kurssivaatimukset ja muu byrokratia / Anne Johansson, ProAgria Länsi-Suomi Talous, luomun kannattavuus ja
Tapahtuman kuvaus
Ohjelma:
Kahvitarjoilu
Uutta kasvua luomusta – osaamisella kannattavuutta Satakuntaan / Anne Johansson, ProAgria Länsi-Suomi
Miten luomuun siirrytään? Luomun kurssivaatimukset ja muu byrokratia / Anne Johansson, ProAgria Länsi-Suomi
Talous, luomun kannattavuus ja markkinatilanne / Eero Vanhakartano, ProAgria Länsi-Suomi
Viljelykiertoesimerkki, miten valmistautua pellolla etukäteen / Susanna Korpilammi, ProAgria Länsi-Suomi
Ilmoittautumiset 4.11.2016 mennessätuuli.pirttikoski@satafood.net tai 040 183 9995.
Aika
(Torstai) 16:00 - 19:00
Paikka
roAgria Länsi-Suomi Porin toimisto, Pori
roAgria Länsi-Suomi Porin toimisto, Itsenäisyydenkatu 35 a, 28130 Pori
Kohderyhmä
Luomutuotannosta kiinnostuneet ja luomuun siirtymistä harkitsevat
Yhteyshenkilö
Tuuli Pirttikoski, tuuli.pirttikoski@satafood.net, 040 183 9995