Mitä tarkoittaa tilaajavastuu julkisissa hankinnoissa? -webinaari

07maalis09:0010:00Mitä tarkoittaa tilaajavastuu julkisissa hankinnoissa? -webinaari

Tapahtuman kuvaus

Maaseudun hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke järjestää webinaarin, jossa esitellään tilaajavastuulain keskeisiä velvoitteita ja kerrotaan milloin tilaajavastuulaki tulee huomioida. Tilaajavastuulain perustietopaketista selviää mitä se tarkoittaa käytännössä tilaajalle ja tarjoajalle. Esityksen pitää lakimies Noora Haapa-alho Etelä-Suomen aluehallintovirastosta työsuojelun vastuualueelta.

Tilaajavastuulain perustietopaketti -esitys on noin puoli tuntia ja sen jälkeen on aikaa kysymyksille ja kommenteille. Webinaari toteutetaan Funet Tiimi Adobe Connect -ohjelmalla (toimii nettiselaimen kautta), ja se tallennetaan, joten se on katsottavissa myös jälkikäteen. Tallenne ja materiaali julkaistaan webinaarin jälkeen www.maaseudunhankinnat.fi -sivuilla.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 6.3. klo 12 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään webinaarilinkki 6.3. iltapäivällä.

MAHVA lisää pk-yritysten ja hankintayksiköiden kykyä tehdä onnistuneita julkisia hankintoja. Maaseudunhankinnat.fi tarjoaa tietoa ja osaamista maaseudun yrityksille ja hankintayksiköille julkisista hankinnoista sekä infoaa ja uutisoi maakuntien Hankintatreffit-tilaisuuksista ja muista palveluhankintoihin liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Lisää

Aika

(Torstai) 09:00 - 10:00

Ilmoittautumisosoite

http://ty.fi/tilaajavastuu-webinaari-0703

Kohderyhmä

Julkisia hankintoja tekevät tahot ja tarjoajat

Yhteyshenkilö

Päivi Töyli

Yhteystiedot

paivi.toyli@utu.fi