Miten kehitän lähiruokatuotantoa hyödyntämällä digitalisaatiota?

23marras10:0015:00Miten kehitän lähiruokatuotantoa hyödyntämällä digitalisaatiota?Yrkesakademin, Kuninkaankartanontie 30 A, 65380 Vaasa; Kokoushuone A-1011

Tapahtuman kuvaus

Vaasan yliopiston vetämässä DIGI-BOTNIA-hankkeessa järjestetään Pohjanmaalla syksyllä 2017 yleisöluentosarja, jossa esitellään uusinta tietoa digitalisaation eri osa-alueista maa- ja metsätaloudessa. Osa tilaisuuksista järjestetään suomeksi ja osa ruotsin kielellä. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Tuleva tilaisuus:
Vesa Ilmarinen (Katalysti Oy):

10.00 Mitä on digitalisaatio? Digitalisaation kolme sukupolvea.

10.30 Digitalisaatio markkinoinnin, myynnin ja palvelun kehittämisen välineenä.
– Digitalisaatiologiikat
– Yritysesimerkkejä eri toimialoilta
– TYÖSTÖ: Mitä minä voisin tehdä?

11.30 Perusasiat kuntoon: olen olemassa, minut löydetään, minulta voi ostaa, olen kiinnostava

12:30 Lounastauko

13.15 Ruokamarkkinan digitalisaatio – ansaintalogiikat Ruokamarkkinan yritysesimerkkejä

14.00 TYÖSTÖ: Mitä voin oppia muilta ruokamarkkinan toimijoilta?

15.00 Päätös

Voit ilmoittautua lähettämällä viestin osoitteeseen: digi-botnia@uva.fi

DIGI-BOTNIA on Euroopan maaseuturahaston rahoittama hanke.

Tervetuloa!

Lisää

Aika

(Torstai) 10:00 - 15:00(GMT+00:00)

Paikka

Vaasa

Yrkesakademin, Kuninkaankartanontie 30 A, 65380 Vaasa; Kokoushuone A-1011

Ilmoittautumisosoite

digi-botnia@uva.fi

Kohderyhmä

Maa- ja metsätalousyrittäjät ja muut asiasta kiinnostuneet

Yhteyshenkilö

Pirjo Yli-Viitala

Yhteystiedot

pirjo.yli-viitala@uva.fi