Miten kehitän lähiruokatuotantoa hyödyntämällä digitalisaatiota?
Tapahtuman kuvaus
Vaasan yliopiston vetämässä DIGI-BOTNIA-hankkeessa järjestetään Pohjanmaalla syksyllä 2017 yleisöluentosarja, jossa esitellään uusinta tietoa digitalisaation eri osa-alueista maa- ja metsätaloudessa. Osa tilaisuuksista järjestetään suomeksi ja osa ruotsin kielellä. Tilaisuudet ovat maksuttomia
Tapahtuman kuvaus
Vaasan yliopiston vetämässä DIGI-BOTNIA-hankkeessa järjestetään Pohjanmaalla syksyllä 2017 yleisöluentosarja, jossa esitellään uusinta tietoa digitalisaation eri osa-alueista maa- ja metsätaloudessa. Osa tilaisuuksista järjestetään suomeksi ja osa ruotsin kielellä. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.
Tuleva tilaisuus:
Vesa Ilmarinen (Katalysti Oy):
10.00 Mitä on digitalisaatio? Digitalisaation kolme sukupolvea.
10.30 Digitalisaatio markkinoinnin, myynnin ja palvelun kehittämisen välineenä.
– Digitalisaatiologiikat
– Yritysesimerkkejä eri toimialoilta
– TYÖSTÖ: Mitä minä voisin tehdä?
11.30 Perusasiat kuntoon: olen olemassa, minut löydetään, minulta voi ostaa, olen kiinnostava
12:30 Lounastauko
13.15 Ruokamarkkinan digitalisaatio – ansaintalogiikat Ruokamarkkinan yritysesimerkkejä
14.00 TYÖSTÖ: Mitä voin oppia muilta ruokamarkkinan toimijoilta?
15.00 Päätös
Voit ilmoittautua lähettämällä viestin osoitteeseen: digi-botnia@uva.fi
DIGI-BOTNIA on Euroopan maaseuturahaston rahoittama hanke.
Tervetuloa!
Lisää
Aika
(Torstai) 10:00 - 15:00
Paikka
Vaasa
Yrkesakademin, Kuninkaankartanontie 30 A, 65380 Vaasa; Kokoushuone A-1011
Järjestäjä
Ilmoittautumisosoite
digi-botnia@uva.fi
Kohderyhmä
Maa- ja metsätalousyrittäjät ja muut asiasta kiinnostuneet
Yhteyshenkilö
Pirjo Yli-Viitala
Yhteystiedot
pirjo.yli-viitala@uva.fi