Monipuolista toimintaa maatiloilla -retki Itä-Uudellamaalla

18loka09:3015:00Monipuolista toimintaa maatiloilla -retki Itä-UudellamaallaMetsä-Hovin tila ja Hutkon laama- ja eläintila

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa GreenCareLab- ja Move-hankkeiden yhdessä järjestämälle retkelle.
Ensin tutustutaan Metsähovin tilaan, jonka päätoimena on maatilamatkailu.
Palveluita ovat mm. majoitus, kokoustilojen ja rantasaunan vuokraus, ruokailupalvelut ja virkistyspäivät. Tilan pihalla ja metsässä on runsaat ulkoilumahdollisuudet. Metsä-Hovin tilan toimintaa ja tiloja esittelevät Sari ja Jyrki Hovi.

Metsähovin tilalta siirrytään Hutkon tilalle, jossa on mahdollista syödä omakustanteinen lounas.
Hutkossa on monenlaista eläinavusteista toimintaa ja siellä on mahdollista tutustua eläimiin ja tiloihin Anu Koiviston opastamana.
Tilan tuote- ja palveluvalikoimaa on kehitetty jatkuvasti. Tärkeimpiä tuotteita ovat Ruoki & Rapsuta & Laamaile –hetket, Laama- ja Eläinvaellukset, Farmisynttärit sekä Eläinvierailut.

Päivän lopuksi Auli Teppinen, Pro Agria Etelä-Suomi, kertoo yritysryhmähankkeista ja esittelee esimerkkinä Luo Hyvää-hankkeen.

Move-hanke järjestää maksuttoman bussikuljetuksen ABC Lohjan pihalta (Hossanmäentie 1, Lohja) klo 8.15
Paluu on ABC Lohjalle noin klo 16.30.
Toki voit tulla paikalle myös omalla kuljetuksella, joten kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos et tarvitse kuljetusta.

Sitovat ilmoittautumiset 9.10. mennessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, aiotko syödä omakustanteisen keittolounaan (lohikeitto jälkiruokakahvit) 11€.

Lisää

Aika

(Keskiviikko) 09:30 - 15:00(GMT+00:00)

Paikka

Tapiolantie 41, 07170 Pornainen

Metsä-Hovin tila ja Hutkon laama- ja eläintila

Ilmoittautumisosoite

http://www.tts.fi/ilmoittautuminen-greencare-lab

Kohderyhmä

Luontolähtöisiä palveluja tarjoavat yritykset, yrittäjyyttä suunnittelevat, palvelujen ostajat ja käyttäjät, julkinen ja kolmas sektori, alan asiantuntijat sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Yhteyshenkilö

Anne Korhonen

Yhteystiedot

anne.korhonen@tts.fi, 044 714 3701