Move It! - seminaari

20loka12:0016:00Move It! - seminaariKoulukatu 1, 88900 Kuhmo

Kuvituskuva

Tapahtuman kuvaus

Liikuntamotivaatio pääteemana Move it! –seminaarissa

Miten selätät ”mitäpä se hyvejää” –asenteen ja sytytät liikuntakipinän? Tähän kysymykseen haetaan vastauksia Elävä Kainuu Leaderin hallinnoiman Move it!- hankkeen päätösseminaarissa, jossa pureudutaan erityisesti liikuntaan motivoimiseen ja liikunnasta motivoitumiseen. Niin liikuttajille kuin liikkujillekin sopiva maksuton seminaari järjestetään Kuhmossa Kuhmo-talolla lauantaina 20.10.2018 klo 12.00-17.00.
Seminaarissa pääpuhujana on oululainen liikuntayrittäjä, triathlonisti ja paraurheilija Jussi Lotvonen, jonka luennon aiheena on ”Liikunta antoi elämän!”. Esityksessään Lotvonen kertoo oman koskettavan liikkujan tarinansa sekä peilaa sitä työhönsä liikuntayrittäjänä ja ihmisten liikuntaan tsemppaajana. Toisena puhujana seminaarissa kuullaan Jaana Karia, joka kertoo väitöstutkimukseensa perustuen erilaisista liikkujatyypeistä ja liikkujatyyppien erilaisesta motivoitumisesta sekä motivoimisesta liikuntaan. Lisäksi seminaarissa esitellään Move it! –hankkeessa rahoitetut yhdistysten toteuttamat liikunnan harrastamista edistävät hankkeet.
Elävä Kainuu Leaderin toteuttama Move it! –hanke on ollut osaltaan ratkaisemassa liian vähäisen liikunnan mukanaan tuomia ongelmia. Suomen maaseudulle syntyy vuosittain yli 200 liikunta- ja harrastuspaikkaa, jotka ovat alueen asukkaiden itsensä ideoimia, yleensä osin talkootyöllä toteutettuja sekä paitsi alueen asukkaita niin myös matkailijoita ja lähikuntien liikkujia houkuttelevia. Kaikkiaan EU:n, valtion ja kuntien rahasta koostuva Leader-rahoitus on tuonut vuodesta 2014 yli 30 miljoonan euron panoksen suomalaisten liikkumisen ja hyvinvoinnin lisäämiseen.
Maksuttomaan Move it! –seminaariin mahtuu mukaan 80 nopeinta ilmoittautujaa. Lisää tietoa seminaarista sekä ilmoittautumisohjeet löytyvät Kainuun Liikunnan verkkosivuilta: www.kainuunliikunta.fi/move-it

Lisää

Aika

(Lauantai) 12:00 - 16:00(GMT+00:00)

Liitetiedostot

Ilmoittautumisosoite

ohjelmassa ilmoittautumistiedot