Nautaparlamentti 2015
23heinä(heinä 23)12:0024(heinä 24)12:30Nautaparlamentti 2015Sokos Hotel Ilves, Tampere
Tapahtuman kuvaus
Tampereella 23.–24. heinäkuuta järjestettävä Nautaparlamentti 2015 ottaa kantaa karjankasvatuksen ympäristötekijöihin, ravinteiden kierrätykseen, nurmiviljelyyn sekä naudanlihan terveellisyyteen, turvallisuuteen ja ravitsemukselliseen laatuun. Seminaarissa esiintyvät nurmiviljelyn asiantuntija, tohtori Gilles Bélanger Kanadasta, nautojen ruokintaan
Tapahtuman kuvaus
Tampereella 23.–24. heinäkuuta järjestettävä Nautaparlamentti 2015 ottaa kantaa karjankasvatuksen ympäristötekijöihin, ravinteiden kierrätykseen, nurmiviljelyyn sekä naudanlihan terveellisyyteen, turvallisuuteen ja ravitsemukselliseen laatuun.
Seminaarissa esiintyvät nurmiviljelyn asiantuntija, tohtori Gilles Bélanger Kanadasta, nautojen ruokintaan erikoistunut johtava tutkija Aidan Moloney Irlannista, Baltic Sea Action Groupin hallituksen puheenjohtaja Ilkka Herlin, lantakoordinaattori Tarja Haaranen Luonnonvarakeskuksesta, tutkimusjohtaja Anna-Liisa Myllyniemi Evirasta sekä farmakologian professori emeritus Ilari Paakkari Helsingin yliopistosta.Valtakunnallinen Nautaparlamentti on naudanlihantuottajien ja lihanautaketjussa toimivien yhteistyötahojen perinteikäs tapaamisfoorumi, joka järjestetään vuosittain eri puolilla Suomea. Tänä vuonna Nautaparlamentin järjestävätPihvikarjaliitto ja liharotuisten nautojen kasvattajayhdistykset.
Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu Pihvikarjaliiton nettisivuilla klikkaamalla Nautaparlamentin logoa.
Lisää
Aika
23 (Torstai) 12:00 - 24 (Perjantai) 12:30(GMT+00:00)
Paikka
Sokos Hotel Ilves, Tampere
Sokos Hotel Ilves, Tampere
Ilmoittautumisosoite
http://www.pihvikarjaliitto.fi
Kohderyhmä
Naudanlihantuottajat, lihanautaketjussa toimivat yritykset ja yhteistyökumppanit, tutkijat, poliittiset päättäjät, viranomaiset, hanketoimijat.
Yhteyshenkilö
Susanna Heikkinen; etunimi.sukunimi@pihvikarjaliitto.fi