helmikuu, 2022

15helmi10:3012:00Network to Innovate: Plant proteins and new food products

Tapahtuman kuvaus

Viron ja Suomen maaseutuverkostot järjestävät 15. helmikuuta
klo 10:30-12:00 Suomen aikaa webinaarin Network to innovate: Plant proteins
and new food products
. Se on ensimmäinen tänä keväänä järjestettävästä
neljän webinaarin sarjasta. Tilaisuudet antavat mahdollisuuden tavata muita
alan toimijoita, vaihtaa tietoa ja mahdollisesti jopa solmia uusia
kumppanuuksia. Ensimmäisessä tilaisuudessa on esittelyssä kolme inspiroivaa
esimerkkiä liittyen kasviproteiineihin ja uudenlaisiin elintarvikkeisiin:

 

  • Project FINEST and Nutritional value of
    plant-based meat products in Sweden | Susanne Bryngelsson
    (RISE Research
    Institutes of Sweden
    )
  • New food products from insects | Pirke Prii (BugBox)
  • Experimental development of new organic-food plant burgers with a
    variety of additives | Gatis Ozoliņš (LTD GROW BITE)

 

Tapahtuman päätavoitteena on verkostoituminen ja
tiedonvaihto Pohjoismaiden ja Baltian maiden hankkeista ja yrityksistä. Kaikki
kiinnostuneet osallistujat ovat tervetulleita maasta riippumatta. Tapahtuman
työkieli on englanti. Webinaari järjestetään Zoomilla. Ilmoittautuneille lähetetään
osallistumislinkki tilaisuutta edeltävänä päivänä.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan: https://e.eventos.fi/forms/maaseutu/e5321df2-776f-11ec-a018-ee6a04371b85 

Ilmoittautuminen sulkeutuu 14.2. klo 12:00.  

 

Tämän ja muiden Network to Innovate -tapahtumien ohjelmat ja
ilmoittautumislinkit löydät Viron maaseutuverkoston nettisivuilta: https://maainfo.ee/index.php?page=3903

Lisää

Aika

(Tiistai) 10:30 - 12:00

Yhteyshenkilö

Tuomas Metsäniemi

Yhteystiedot

tuomas.metsaniemi@maaseutu.fi

X
X