Opintomatka miniristeilyllä

11jouluKoko päivän tapahtuma12Opintomatka miniristeilyllä

Tapahtuman kuvaus

Toiminnan rattaat raiteilleen -hankkeen matkalla haetaan oppia tulokselliseen johtamiseen tilavierailulla ja osallistumalla Johtamalla aikaa –hankkeen päätösseminaariin M/S Viking Gracella.

Matkaan lähdetään Kauhavalta 11.12. klo 11. Bussimatka kulkee Seinäjoen, Kurikan (ja Kauhajoen) kautta Jämijärvelle, missä vieraillaa Jari ja Elina Raitinpään maitotilalla. Tilaa on kehitetty paljon ja toimintatapoja tehostettu. Tilakäynnillä kuulemme mihin suuntaan tilaa tällä hetkellä kehitetään ja millaisilla askelilla sinne mennään sekä miten työyhteisö on mukana kehittämässä tilan toimintaa.

Laiva lähtee Turusta klo 20.55. Johtamalla aikaa –hankkeen päätösseminaarin ohjelmassa on kokemusten vaihtoa eri pienryhmäläisten kesken, hankkeen tulosten esittelyä ja mukavaa yhdessäoloa. Lähtöiltana on yhteinen illallinen, alkuspurtti ja iltaohjelma. Tiistaina reipashenkistä ammattiohjelmaa klo 11-15, teemana maatilayrityksen johtaminen. Pienryhmätoimintaa oli monesta eri teemasta mm. johtaminen, nurmi, hiehot. Kaikkien ryhmien tuloksia käsitellään painottaen johtamisnäkökulmia.

Laiva on takaisin Turun satamassa 12.12. klo 19:50. Siirrymme bussiin laivamatkan jälkeen ja matkaamme kotia kohti. Paluumatkalla on lyhyt pysähtymistauko.

Teemat: johtaminen, lean, tuottavuus, työ

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään pe 13.10.2017.

Lisää

Aika

joulukuu 11 (Maanantai) - 12 (Tiistai)(GMT+00:00)

Paikka

Laivaristeily Turusta

Ilmoittautumisosoite

sari.morri@proagria.fi

Yhteyshenkilö

Sari Morri, ProAgria Etelä-Pohjanmaa

Yhteystiedot

p. 043-8268643, sari.morri@proagria.fi