Päijänne -seminaari

03loka09:0016:00Päijänne -seminaariTähtiniementie 26, 41800 Korpilahti

Kuvituskuva

Tapahtuman kuvaus

Tule innostumaan ja vaikuttamaan Päijänteen alueen yhteistyöhön sekä kestävän ja vastuullisen toiminnan kehittämiseen!

Päijänne Brändiksi -hankkeen järjestämässä seminaarissa kuullaan ja keskustellaan aluekehityksen ja -kertomusten, yhteistyön, kestävyyden ja vastuullisuuden teemoista sekä tutustutaan Unescon kestävän kehityksen mallialueisiin eli biosfääritoimintaan.

Iltapäivän työpajoissa muodostetaan kokonaiskuva, mitä Päijänteen alueella jo tehdään kestävyyteen ja vastuullisuuteen liittyen, rakennetaan visio ja päätetään seuraavista yhteisistä askeleista. Tutustu työpajateemoihin ja valitse itsellesi kiinnostavin ideointiporukka.

Seminaarin toimijatorilla esittäytyvät kestävyyden ja vastuullisuuden suunnannäyttäjät. Yritykset, oppilaitokset, järjestöt , hankkeet sekä muut toimijat kertovat käytänteistään, toimintatavoistaan ja innovaatioistaan, joilla edistävät kestävää ja vastuullista toimintaa.

Maksuton seminaari on kunnille, yrityksille, koulutus- ja tutkimusorganisaatioille, järjestöille, yhdistyksille, asukkaille ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Yhteistyökumppaneitamme järjestelyissä ovat OKKA-säätion kestävän kehityksen sertifikaatin saanut tapahtumapaikkamme Alkio-opisto kauniissa Päijänteen rantamaisemissa sekä ProPäijänne ry.

Seminaari sisältää aamu- ja iltapäiväkahvitarjoilun, lounas omakustanteisesti. Lahden ja Jyväskylän keskustasta järjestetään maksuttomat yhteiskuljetukset. Kyytiin pääsee myös matkan varrelta.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan ti 25.9. mennessä. Lämpimästi tervetuloa!

Lisää

Aika

(Keskiviikko) 09:00 - 16:00

Paikka

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26, 41800 Korpilahti

Järjestäjä

Päijänne Brändiksi -hanke/ JAMK ja LAMK

https://www.aitomaaseutu.fi/hankkeet/paijannebrandiksi

Learn More

Kohderyhmä

Kaikille Päijänteen alueen kunnille, yrityksille, koulutus- ja tutkimusorganisaatioille, järjestöille, yhdistyksille, asukkaille ja kaikille asiasta kiinnostuneille.

Yhteyshenkilö

Harri Mustonen

Yhteystiedot

040 7404 814