Pakkausmerkintäpäivässä tutustutaan ravintoarvolaskentaan ja pakkausmerkintöjen laatimiseen. Tilaisuus on suunnattu pientuottajille ja lähiruokayrittäjille. Kouluttajina ovat Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten ruoka- ja yritysasiantuntija Outi Penttilä ja Pyhäjärvi-Instituutin kehittämispäällikkö Marko Jori. Tilaisuuden järjestää
Tapahtuman kuvaus
Pakkausmerkintäpäivässä tutustutaan ravintoarvolaskentaan ja pakkausmerkintöjen laatimiseen. Tilaisuus on suunnattu pientuottajille ja lähiruokayrittäjille. Kouluttajina ovat Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten ruoka- ja yritysasiantuntija Outi Penttilä ja Pyhäjärvi-Instituutin kehittämispäällikkö Marko Jori. Tilaisuuden järjestää Tiedolla ja osaamisella kasvuun -hanke.
Aika: 21.11. klo 12.30 – 16
Paikka: Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere
Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
Anu Tuomola, anu.tuomola@ahlman.fi, 044 7960 535