Palkokasveilla kohti parempaa valkuaisomavaraisuutta

01marras12:0015:30Palkokasveilla kohti parempaa valkuaisomavaraisuutta

Tapahtuman kuvaus

Ohjelma:
12.00-12.10 Tilaisuuden avaus / Jukka Saarinen, Satafood Kehittämisyhdistys ry
12.10-13.00 Edellytykset Suomen valkuaisomavaraisuudelle / Ilmo Aronen, Kehitysjohtaja, Raisio Oyj
13.00-13.30 Herne ja härkäpapu-uutuudet – aikaisuutta ja satoa / Pertti Pärssinen, Jalostaja, Boreal kasvinjalostus Oy
13.30-14.00 Varmuutta herneen sadonkorjuuseen / Jukka Hollo, Viljelijä, Toimitusjohtaja, Tilasiemen Oy
14.00-14.20 Kahvitarjoilu
14.20-14.50 Härkäpapu-uutuuksien viljelykokemuksia / Martti Yli-Kleemola, Viljelijä
14.50-15.20 Uusia valkuaiskasveja viljelyyn / Frederick Stoddard, prof., Helsingin Yliopisto
15.20- Loppukeskustelu

Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa!
Tarjoilun järjestämiseksi ilmoittautumiset tilaisuuteen sähköpostilla
jukka.saarinen@satafood.net tai 040-555 3683

Ennen tilaisuuden alkua koulun ruokalassa on mahdollista syödä omakustanteinen lounas.
Ruokailusta pyydetään ilmoittamaan osallistumisilmoituksen yhteydessä.

Lisää

Aika

01.11.2017 12:00 - 15:30(GMT+00:00)

Paikka

Sasky, Kokemäen toimipiste, Auditorio

Kauvatsantie 189, 32800 Kokemäki

Järjestäjä

Get Directions

Kohderyhmä

Hankkeen kohderyhmänä ovat maakuntien alueen alkutuottajat. Sopivia tiloja toteuttamaan gluteenitonta viljelykiertoa ovat sekä perinteiset vilja- että erikoiskasvitilat. Myös karjatiloille, joiden ainoa tuotannossa oleva vilja on kaura, gluteeniton viljelykierto sopii hyvin.

Yhteyshenkilö

Jukka Saarinen

Yhteystiedot

jukka.saarinen@satafood.net, 040 555 3683