PALVELUT MAALLE -INNOVAATIOLEIRI

26marrasKoko päivän tapahtuma28PALVELUT MAALLE -INNOVAATIOLEIRISannaistentie 540 07310 Sannainen, Porvoo

Tapahtuman kuvaus

Onko sinulla tai yritykselläsi palvelu, jolle tunnistat markkinaa maaseudulla? Muhiiko sinulla tai tiimilläsi mielessä idea tai jopa ripakopallinen ideoita, jotka suorastaan huutavat pääsyä kokeiluun ja käyttöön kyliin ja kuntiin? Oletko kenties jo kehittänyt ratkaisuja siihen miten palveluja maaseudulla saataisiin tuotua lähelle niitä tarvitsevia, mutta tarvittavaan ratkaisuun ei ole vielä löytynyt oikeita tekijöitä, tahoja tai yhteistyökumppaneita. Tähän mennessä olet kenties tuhlannut aikaa kymmeniin palavereihin kehittäessäsi palveluita tai ratkaisuja ja törmännyt useisiin haasteisiin ja nuiviin vastauksiin “ei se kuitenkaan onnistu”, “ei ole kannattavaa” tai “tuota on jo yritetty”.

Tule kehittämään ideaasi palveluvirtaan ja unohda kaikki vanha ja perinteinen! Tule kertomaan palveluistasi ja ideoistasi Palvelut maalle -innovaatioleirille ja heittäydy mukaan hurjaan kisaan kehittämään ideoita yhdessä muiden yritys- ja järjestöedustajien, tutkijoiden ja kehittäjien kanssa. Palvelut maalle -leiriltä löydät uudenlaisia kumppanuuksia, joiden kanssa kehitätte liiketoimintamalleja digitaalisten ja fyysisiksi palveluiksi maaseudun asukkaiden ja yritysten käytettäväksi.

Maaseutuverkostopalvelut järjestää yhteistyössä Suomen älykkäin kylä -kisan kanssa Palvelut maalle – innovaatioleirin 26.-28.11.2018. Leirin käytännön toteutuksessa yhteistyökumppanina toimii aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI.

Hakulomake leirille julkaistaan tällä sivulla. Leiri on osallistujille ilmainen (sis. ohjelman ja ruokailut). Ilmainen yhteiskuljetus leiripaikalle Tikkurilan asemalta hoituu myös järjestäjien puolesta. Majoitus ja matkat leirille ovat omakustanteisia. Leirille valitaan korkeintaan 50 osallistujaa ja leirille valituille
ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Hakuaikaa on jatkettu 26.10.2018 saakka.

Mitä:

Uudenlaisten älykkäiden lähipalvelukeskusten ja -palvelujen visiointia, ideointia ja kehittämistä maaseudulle.

Miksi:

Maaseudun palveluntarjonta on pienentynyt, mutta lähipalveluille on tarvetta sekä markkinapotentiaalia.

Tyypillisesti lähipalvelukeskuksia kehitetään olemassa olevan tilan ympärille perinteisinä julkisina palveluina. Digitalisaatio, erilaisten palveluntuottajien yhteistyö sekä asiakasvirtojen ja hyötyjen riskien jakaminen mahdollistaa kuitenkin täysin uudentyyppisten, useita toimintoja yhdistelevien lähipalvelukeskusten kehittämisen ja rakentumisen. Näin yritykset voivat saada kannattavaa uutta liiketoimintaa ja maaseudun asukkaat laadukkaita lähipalveluita.

Lisää

Aika

marraskuu 26 (Maanantai) - 28 (Keskiviikko)(GMT+00:00)

Paikka

Sannäsin kartano

Sannaistentie 540 07310 Sannainen, Porvoo

Ilmoittautumisosoite

http://my.surveypal.com/palvelutmaalle

Kohderyhmä

Maaseudun lähipalveluja tuottaville tai niiden tuottamisesta kiinnostuneille yrityksille, järjestöille ja hankevetäjille, alan asiantuntijoille ja tutkijoille

Yhteyshenkilö

Juha-Matti Markkola, Maaseutuverkostopalvelut

Yhteystiedot

juha-matti.markkola@maaseutu.fi, 040 559 9412