Lähes kaikki julkiset ruokapalvelut käyttävät tuotannonohjausjärjestelmää ruokalistasuunnitteluun, varastonhallintaan ja tilausten tekemiseen sekä aterioiden ravintoarvojen laskemiseen ja hävikinhallintaan. On tärkeää, että myös pientuottajien tuotteet ovat järjestelmässä valittavissa, kun päivän aterioita suunnitellaan.
Webinaarissa
Tapahtuman kuvaus
Lähes kaikki julkiset ruokapalvelut käyttävät tuotannonohjausjärjestelmää ruokalistasuunnitteluun, varastonhallintaan ja tilausten tekemiseen sekä aterioiden ravintoarvojen laskemiseen ja hävikinhallintaan. On tärkeää, että myös pientuottajien tuotteet ovat järjestelmässä valittavissa, kun päivän aterioita suunnitellaan.
Webinaarissa Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö Mia Hassinen kertoo, miten he teknisesti toteuttavat ruokalistasuunnittelua tuotannonohjausjärjestelmän avulla. Hän nostaa esille erityisesti sen, kuinka heidän lähiyrittäjien tuotteet tulevat valituiksi ruokalistoille.
Tämän jälkeen Jamix Oy:n sovellusasiantuntijaMatleena Autio selventää, miten pientuottajien tuotteet voidaan tuoda JAMIX-järjestelmään, mitä tämä vaatii tuottajalta ja miten tuottajat voisivat hyödyntää järjestelmää myös omassa toiminnassaan.
Lisätietoja
Sari Väänänen, Savon koulutuskuntayhtymä, puh. 044 785 4025