Tuottava itäsuomalainen naudanlihantuotanto-hanke järjestävät ensimmäisen seminaaripäivänsä tuottajien toivomalla Tuorevilja- teemalla. Seminaaripäivä on Maaningalla 24.1 Käymme seminaaripäivässä läpi tuoreviljan mahdollisuuksia viljelytekniikan, korjuun, säilönnän, käytön ja talouden näkökulmista.
9.30 Kahvi
10.00 Parhaat Käytännöt
Tapahtuman kuvaus
Tuottava itäsuomalainen naudanlihantuotanto-hanke järjestävät ensimmäisen seminaaripäivänsä tuottajien toivomalla Tuorevilja- teemalla. Seminaaripäivä on Maaningalla 24.1 Käymme seminaaripäivässä läpi tuoreviljan mahdollisuuksia viljelytekniikan, korjuun, säilönnän, käytön ja talouden näkökulmista.
9.30 Kahvi
10.00 Parhaat Käytännöt – Tuoreviljaksi tarkoitetun viljakasvuston viljely. Arja Mustonen, Atria.
11.00 Parhaat Käytännöt – Viljakasvuston korjuu tuoresäilöntää varten. Timo Lötjönen, Luke.
11.30 Lounastauko
12.00 Parhaat Käytännöt – Tuoreviljan säilönnässä onnistuminen. Risto Välimaa, EastMan Chemical company.
13.00 Parhaat Käytännöt – Tuoreviljan käyttö ruokinnassa naudoilla. Arto Huuskonen, LUKE.
13.45 Parhaat Käytännöt – Tuoreviljan taloudellisuus. Reetta Palva,TTS
13.30 Parhaat Käytännöt – Tuoreviljan välitys. Matti Myllylä, A-rehu
14.45 Päätöskahvit
15.00 Tilaisuus päättyy