Ajankohtainen katsaus luomusiementuotannon mahdollisuuksista keskiviikkona 5.2.2020 klo 12.00 alkaen Sarka-museossa, Loimaalla
(Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa)
Tilaisuuden ohjelma (muutokset mahdollisia):
Ennen tilaisuuden alkua on mahdollisuus nauttia päivän lounas omakustanteisesti lounas- ja pitoravintola Sarkassa.
12.00-12.05: Tervetuloa ja tilaisuuden avaus / Jukka Saarinen, Satafood Kehittämisyhdistys ry
12.05-13.00: Luomusiementuotanto tilastojen valossa ja luomusiementuotannon ehdot – mitä uusi siemenasetus tuo tullessaan? / Sampsa Heinonen, Ruokavirasto
13.00-13.30: Lajikevalinnan vaikeus luomussa – uutta vai vanhaa? / Torbjörn Lönnfors, EkoNu!
13.30-13.55: Kahvi- ja verkostoitumistauko
13.55-14.25: Sertifioidun siemenen tuotanto ja siemenviljelystarkastuksen kulku / Andreas Heikkilä, Ruokavirasto
14.25-14.45: Pakkaajan terveiset siementuottajille / Sami Kivistö, Hankkija Oy
14.45-15.05: Siementuottajan kokemuksia / Markku Tammi, Aura
15.05-15.25: Luomu kasvinjalostuksessa / Jaakko Laurinen, Boreal Kasvinjalostus Oy
15.25-15.30: Kysymyksiä ja keskustelua, tilaisuuden päätös
Kahvitarjoilun järjestämiseksi ilmoittautumiset 31.1.2020 mennessä:
https://proagria.fi/tapahtumat/pysy-jyvalla-luomusiemenen-tuotanto-ja-kaytto-14276
Kysyttävää? Lisätietoja tilaisuudesta antaa Alma Lehti, alma.lehti@proagria.fi tai 0400 725 995.
Tervetuloa!
Tilaisuuden järjestävät Satakunnan ja Varsinais-Suomen maakuntien luomualan kehittämishankkeet.