helmikuu, 2020

05helmi12:0015:30Pysy jyvällä – luomusiemenen tuotanto ja käyttöMaatalousmuseo Sarka, Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa

Lisää

Tapahtuman kuvaus

Ajankohtainen katsaus luomusiementuotannon mahdollisuuksista keskiviikkona 5.2.2020 klo 12.00 alkaen Sarka-museossa, Loimaalla
(Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa)

Tilaisuuden ohjelma (muutokset mahdollisia):

Ennen tilaisuuden alkua on mahdollisuus nauttia päivän lounas omakustanteisesti lounas- ja pitoravintola Sarkassa.

12.00-12.05: Tervetuloa ja tilaisuuden avaus / Jukka Saarinen, Satafood Kehittämisyhdistys ry

12.05-13.00: Luomusiementuotanto tilastojen valossa ja luomusiementuotannon ehdot – mitä uusi siemenasetus tuo tullessaan? / Sampsa Heinonen, Ruokavirasto

13.00-13.30: Lajikevalinnan vaikeus luomussa – uutta vai vanhaa? / Torbjörn Lönnfors, EkoNu!

13.30-13.55: Kahvi- ja verkostoitumistauko

13.55-14.25: Sertifioidun siemenen tuotanto ja siemenviljelystarkastuksen kulku / Andreas Heikkilä, Ruokavirasto

14.25-14.45: Pakkaajan terveiset siementuottajille / Sami Kivistö, Hankkija Oy

14.45-15.05: Siementuottajan kokemuksia / Markku Tammi, Aura

15.05-15.25: Luomu kasvinjalostuksessa / Jaakko Laurinen, Boreal Kasvinjalostus Oy

15.25-15.30: Kysymyksiä ja keskustelua, tilaisuuden päätös

Kahvitarjoilun järjestämiseksi ilmoittautumiset 31.1.2020 mennessä:

https://proagria.fi/tapahtumat/pysy-jyvalla-luomusiemenen-tuotanto-ja-kaytto-14276

Kysyttävää? Lisätietoja tilaisuudesta antaa Alma Lehti, alma.lehti@proagria.fi tai 0400 725 995.

Tervetuloa!

Tilaisuuden järjestävät Satakunnan ja Varsinais-Suomen maakuntien luomualan kehittämishankkeet.

Aika

(Keskiviikko) 12:00 - 15:30

Paikka

Maatalousmuseo Sarka

Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa

Järjestäjä

Luomuisa Satakunta - luomutuotannolla lisäarvoa ruokaketjuunluomuisasatakunta.fi Viialankatu 25, 32700 Huittinen

Kohderyhmä

Luomutuottajat, luomusiementuottajat

Yhteyshenkilö

Alma Lehti

Yhteystiedot

alma.lehti@proagria.fi tai 0400 725 995

X
X