Tule keskustelemaan ravinnekierron uusista mahdollisuuksista. Pystytäänkö siitä ponnistamaan uutta liiketoimintaa viljelijöille?
Ravinteita kierrättämällä on mahdollista luoda pohjaa kestävälle ruoantuotannolle ja saada aikaan uutta liiketoimintaa. Työpajassa tartutaan kysymyksiin:
Miten viljelijä voisi
Tapahtuman kuvaus
Tule keskustelemaan ravinnekierron uusista mahdollisuuksista. Pystytäänkö siitä ponnistamaan uutta liiketoimintaa viljelijöille?
Ravinteita kierrättämällä on mahdollista luoda pohjaa kestävälle ruoantuotannolle ja saada aikaan uutta liiketoimintaa. Työpajassa tartutaan kysymyksiin:
Miten viljelijä voisi hyötyä ravinteiden kierrosta?
Missä piilee viljelijän liiketoiminta?
Millaisia yhteistyökumppanuuksia tarvitaan?
Ketkä olisivat viljelijän tärkeimmät kumppanit?
Käytännönläheiset esimerkit täsmälannoituksesta kompensaatiopalveluihin valaisevat taloudellisia mahdollisuuksia, jotka voivat syntyä sekä liiketoiminnan että kustannussäästöjen kautta. Työpajan tulosten pohjalta valitaan kiinnostavin toteutettavissa oleva ravinnekierron esimerkki, jolle lasketaan kannattavuus ja tulokset julkistetaan kaikkien hyödynnettäväksi.
Ilmoittatuminen ja lisätietoja: https://www.proagria.fi/tapahtumat/mista-uutta-liiketoimintaa-ravinnekierron-mahdollisuudet-viljelij…
Lisää
Aika
(Tiistai) 08:45 - 12:30(GMT+00:00)
Paikka
Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki
Kohderyhmä
Työpaja on tarkoitettu viljelijöille ja sidosryhmille
Yhteyshenkilö
Pentti Meriläinen, 040 589 8860 pentti.merilainen @proagria.fi