Ravinteiden kierrätyksen haasteeseen vastaa pääministeri Juha Sipilän hallitusohjelman kiertotalouden kärkihanke, joka käynnistyy seminaarilla Helsingissä 19.–20. huhtikuuta. Tilaisuus kokoaa yhteen ravinteiden kierrätyksen asiantuntijat: yritykset, tutkijat, viljelijät, kunnat sekä alueelliset yrityspalvelukeskukset ja kehittämisyhtiöt. Tapahtuman avaa
Tapahtuman kuvaus
Ravinteiden kierrätyksen haasteeseen vastaa pääministeri Juha Sipilän hallitusohjelman kiertotalouden kärkihanke, joka käynnistyy seminaarilla Helsingissä 19.–20. huhtikuuta. Tilaisuus kokoaa yhteen ravinteiden kierrätyksen asiantuntijat: yritykset, tutkijat, viljelijät, kunnat sekä alueelliset yrityspalvelukeskukset ja kehittämisyhtiöt. Tapahtuman avaa maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen.
Tiistai 19.4. on suomen kielinen kansallinen päivä, ja keskiviikko 20.4. kansainvälinen, jolloin puhekielenä englanti.
Lisätietoa ja seminaarin ohjelma:
http://mmm.fi/ravinteetkiertoon
Lisää
Aika
19.04.2016 09:00 - 20.04.2016 16:30(GMT+00:00)
Paikka
Scandic Park Helsinki Hotel, Helsinki
Scandic Park Helsinki Hotel, Mannerheimintie 46, Helsinki