Ruoka-ala kasvuun Hämeessä
02syys12:3016:00Ruoka-ala kasvuun Hämeessä
Tapahtuman kuvaus
Tervetuloa ruoka- ja matkailualan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun Häme -infotilaisuuteen maanantaina 2.9.2019! Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden sekä ruokamatkailun näkökulmista. Tilaisuuksiin kootaan
Tapahtuman kuvaus
Tervetuloa ruoka- ja matkailualan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun Häme -infotilaisuuteen maanantaina 2.9.2019!
Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden sekä ruokamatkailun näkökulmista. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka- ja matkailualan toimijoita keskustelemaan kehittämistyöstä ja vaihtamaan kuulumisia valtakunnallisesta ja alueellisesta toiminnasta. Tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.
Paikka: Vanajan Parvi, Vanajantie 10 B, Hämeenlinna
Aika: 2.9.2019 klo 12.30 – 16, iltapäiväkahvit noin klo 14
OHJELMA
Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.
– Ajankohtaista ruoka-alan valtakunnallisessa kehittämisessä
o Ruokasektorin koordinaatiohanke, Päivi Töyli (Brahea), Marja-Riitta Kottila
(ProLuomu) ja Juha Rutanen (HY Ruralia-Instituutti)
o Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke, Ruokavirasto
– Mitä kuuluu ruoka-alalle ja ruokamatkailulle Hämeessä, Päivi Rönni, MTK Häme
– Ruoka-alan kehittäminen Hämeessä, Timo Kukkonen, Hämeen ELY-keskus
– Aitoja makuja maakunnasta – valtakunnallisen toiminnan näkyminen maakunnissa, Sanna Lento, HAMK
– Mitä asioita pitäisi huomioida maakunnallisessa ja valtakunnallisessa kehittämisessä?
Tauko
Työpajatyöskentelyä ruokamatkailun parissa
– Ruokamatkailussa tapahtuu, Kristiina Havas, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
– Kanta ja Päijät-Hämeen ruokamatkailuprofiilit – miten teemme tästä oman alueemme ruokamatkailun brändin?
Ilmoittautumiset 26.8.2019 mennessä http://ty.fi/ruoka-hame
Lisätietoja:
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929
Päivi Rönni, Kanta- ja Päijät-Hämeen ruokaviesti-hanke, MTK Häme ry, 040 5634 074
Lisää
Aika
02.09.2019 12:30 - 16:00(GMT+00:00)
Paikka
Vanajan Parvi, Hämeenlinna
Vanajan Parvi, Vanajantie 10 B, 13110 Hämeenlinna
Ilmoittautumisosoite
http://ty.fi/ruoka-hame
Kohderyhmä
Ruoka- ja matkailualan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät ja muut toimijat
Yhteyshenkilö
Päivi Töyli
Yhteystiedot
paivi.toyli@utu.fi