helmikuu, 2019

08helmi08:3012:30Ruoka-ala kasvuun PirkanmaallaHallilantie 24, Tampere

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Tampereelle 8.2.2019!

Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pkelintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi järjestetään maakunnalliset Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita ja mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan ja onnistuneita käytäntöjä levitetään. Samalla kuullaan, mitä valtakunnallisesti tällä hetkellä tehdään ja mitä sopivia paloja voi poimia oman maakunnan kehittämistoiminnan tueksi.

Paikka: Ahlman, Auditorio, Hallilantie 24, Tampere
Aika: 8.2.2018 klo 8.30 – 12.30, aamiainen tarjolla Ravintola Annassa klo 8.30-9

Ohjelma, klo 9.15 lähtien
Ruokasektorin koordinaatiohankkeen esittely
Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti, Eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen, Kristiina Havas, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy
Superhyvä, Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy
Eviran pk-neuvonta ja vientihanke Superhyvä, Saara Lönnroth, Ruokavirasto
Miten tästä jatkamme?

Ilmoittautumiset 30.1.2019 mennessä.

Lisätietoja:
http://www.aitojamakuja.fi/blogi/?p=3158
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929
Eeva Ylinen, Tiedolla ja osaamisella kasvuun, Ahlman, eeva.ylinen@ahlman.fi, 040 080 5839

Lisää

Aika

(Perjantai) 08:30 - 12:30

Paikka

Ahlman, Tampere

Hallilantie 24, Tampere

Järjestäjä

Ilmoittautumisosoite

Kohderyhmä

Pirkanmaalaiset ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat

Yhteyshenkilö

Päivi Töyli

Yhteystiedot

paivi.toyli@utu.fi

X
X