Ruoka-ala kasvuun Pohjanmaalla / Matsektorns tillväxt – effektiv utveckling genom samarbete i Österbotten
Tapahtuman kuvaus
Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen 20.11.2019! Se ner på svenska. Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuudessa esitellään ruoka-alan
Tapahtuman kuvaus
Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen 20.11.2019! Se ner på svenska.
Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuudessa esitellään ruoka-alan ajankohtaista toimintaa ja keskustellaan kehittämis- ja yhteistyömahdollisuuksista. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatio ja Plattform för matriket Österbotten -hankkeiden järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.
Paikka: YA! Yrkesakademin i Österbotten, Kuninkaankartanontie 30 A, Vaasa
Aika: 20.11.2019 klo 9 – 12.30, aamukahvit klo 8.30 lähtien
Ohjelma
Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti
Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.
Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila och Juha Rutanen, Ruokasektorin koordinaatiohanke / Matsektorns koordineringsprojekt
Plattform för matriket Österbotten / Ruoka-alusta Ruokamaa Pohjanmaa, Mats Sabel, Ab Företagshuset Dynamo Yritystalo Oy
EkoNu 3.0., Ann-Sofi Ljungqvist, YA! Yrkesakademin i Österbotten / Yrkesakademin Pohjanmaa
Luomubuumi, Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus / Naturresursinstitutet
Ruoka-alan kehittäminen Pohjanmaalla / Matsektorns utveckling i Österbotten, Petri Svanbäck, Pohjanmaan ELY-keskus / Österbottens NTM-central
Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke / Livsmedelsverkets, Katja Pethman, Ruokavirasto / Livsmedelsverket
Yrittäjäpuheenvuoro / Företagscase: Skarpuddens knäckebröd
Keskustelua & miten tästä jatkamme?
Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus lounastaa opetusravintola Kungsgårdenissa (omakustanteinen). Ilmoittautumiset lounaalle: mats.sabel@dynamohouse.fi
Ilmoittautumiset tilaisuuteen 13.11.2019 mennessä http://ty.fi/ruoka-pohjanmaa
********************************************************************
Välkommen matsektorns utvecklare, projektfinansiärer, företagare , intressegrupper och andra aktörer till “Ruoka-ala kasvuun” -tillfället den 20.11.2019.
På “Matsektorns tillväxt” -seminariet uppdaterar vi oss om vad som är på gång inom sm-livsmedelsföretagens utveckling av närproducerad mat, ekologiska produkter och naturprodukter. På tillfället presenteras vad som är på gång inom matsektorn samt diskuteras utvecklings- och samarbetsmöjligheter. Det riksomfattande projektet Matsektorns koordineringsprojekt och Plattform för Matriket Österbotten samordnar tillfället för att intensifiera de olika intressenternas samarbete och utbyte av idèer.
Plats: YA! Yrkesakademin i Österbotten, Kungsgårdsvägen 30 A, Vasa
Tid: 20.11.2019 kl 9 – 12.30, förmiddagskaffe från kl 8.30
Program
Närmat, eko- och naturprodukter – nationellt och regionalt
Diskussioner samt samarbetspartnernas korta talturer mm.
Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila och Juha Rutanen, Ruokasektorin koordinaatiohanke / Matsektorns koordineringsprojekt
Plattform för matriket Österbotten / Ruoka-alusta Ruokamaa Pohjanmaa, Mats Sabel, Ab Företagshuset Dynamo Yritystalo Oy
EkoNu 3.0., Ann-Sofi Ljungqvist, YA! Yrkesakademin i Österbotten / Yrkesakademin Pohjanmaa
Luomubuumi, Maarit Mäki, Luonnonvarakeskus / Naturresursinstitutet
Ruoka-alan kehittäminen Pohjanmaalla / Matsektorns utveckling i Österbotten, Petri Svanbäck, Pohjanmaan ELY-keskus / Österbottens NTM-central
Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke / Livsmedelsverkets, Katja Pethman, Ruokavirasto / Livsmedelsverket
Företagscase / Yrittäjäpuheenvuoro: Skarpuddens knäckebröd
Diskussion & hur fortsätter vi härifrån?
Efter tillfället är det möjligt att äta lunch (på egen bekostnad) i elevrestaurangen Kungsgården. Anmälningar till lunchen: mats.sabel@dynamohouse.fi
Anmälningar till seminariet senast 13.11.2019 http://ty.fi/ruoka-pohjanmaa
Seminariet är tvåspråkigt. Program (pdf)
Lisätietoja / Tilläggsinformation:
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929
Mats Sabel, Plattform för matriket Österbotten, Ab Företagshuset Dynamo Yritystalo Oy, mats.sabel@dynamohouse.fi, 046-9229059
Lisää
Aika
(Keskiviikko) 09:00 - 12:30(GMT+00:00)
Paikka
YA! Yrkesakademin i Österbotten
Kungsgårdsvägen 30, Vasa
Ilmoittautumisosoite
http://ty.fi/ruoka-pohjanmaa
Kohderyhmä
ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat
Yhteyshenkilö
Päivi Töyli
Yhteystiedot
paivi.toyli@utu.fi