Ruoka-ala kasvuun Pohjois-Karjalassa

24huhti09:0013:15Ruoka-ala kasvuun Pohjois-KarjalassaLänsikatu 15, Joensuu

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Joensuuhun 24.4.2019!

Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi järjestetään maakunnalliset Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita ja mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan ja onnistuneita käytäntöjä levitetään. Samalla kuullaan, mitä valta-kunnallisesti tehdään ja mitä sopivia paloja voi poimia maakunnan kehittämistoiminnan tueksi.

Paikka: Joensuun Tiedepuisto, Temple of Challenge, Länsikatu 15, 3A-rakennus, 4. kerros
Aika: 24.4.2019 klo 9.00 – 13.15, aamukahvit 9 – 9.30

Tervetuloa!
− Hanne Husso, elintarvikeliiketoiminta, Business Joensuu

Ruokasektorin koordinaatiohankkeen esittely sekä Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti, Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.
− Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorikoordinaatio
− Elintarvikeyrittäjyys Pohjois-Karjalassa, Marja-Leena Hirvonen, Riveria
− Elintarvikealan yritys- ja rahoitusmahdollisuudet sekä kehittämismahdollisuu-det, Mika Honkanen ELY-keskus
− LULUme ja MarjaKopteri, Henri Vanhanen, Luke
− yrittäjäpuheenvuoroja: Anni-Inkeri Korhonen, Puukarin Pysäkki

Tauko: yritysesittelypisteitä ja paikallisia makupaloja

Valtakunnallisesta toiminnasta tukea alueen kehittämiseen
− Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen, Kristiina Havas Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy
− Superhyvä, Eeva-Liisa Häkli Foodwest Oy
− Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke, Jenni Stenius Ruokavirasto
− More than honey, Anneli Salonen, Suomen mehiläishoitajain liitto

Miten tästä jatkamme?

Lisäksi klo 12.45 alkaen Luonnontuotetoimialaraportin julkistaminen (tämä osuus striimataan)
Mika Honkanen, Pohjois-Karjalan ELY-keskus

Ilmoittautumiset 16.4.2019 mennessä

Lisätietoja: http://www.aitojamakuja.fi/blogi/?p=3158
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929
Marja-Leena Hirvonen, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hanke, Riveria,
marja-leena.hirvonen@riveria.fi, 050 306 6257

Lisää

Aika

(Keskiviikko) 09:00 - 13:15(GMT+00:00)

Paikka

Joensuun Tiedepuisto

Länsikatu 15, Joensuu

Ilmoittautumisosoite

http://ty.fi/ruoka-pohjoiskarjala

Kohderyhmä

Ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat

Yhteyshenkilö

Päivi Töyli

Yhteystiedot

paivi.toyli@utu.fi