Ruoka-ala kasvuun Pohjois-Karjalassa
24huhti09:0013:15Ruoka-ala kasvuun Pohjois-KarjalassaLänsikatu 15, Joensuu
Tapahtuman kuvaus
Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Joensuuhun 24.4.2019! Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden
Tapahtuman kuvaus
Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Joensuuhun 24.4.2019!
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi järjestetään maakunnalliset Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita ja mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan ja onnistuneita käytäntöjä levitetään. Samalla kuullaan, mitä valta-kunnallisesti tehdään ja mitä sopivia paloja voi poimia maakunnan kehittämistoiminnan tueksi.
Paikka: Joensuun Tiedepuisto, Temple of Challenge, Länsikatu 15, 3A-rakennus, 4. kerros
Aika: 24.4.2019 klo 9.00 – 13.15, aamukahvit 9 – 9.30
Tervetuloa!
− Hanne Husso, elintarvikeliiketoiminta, Business Joensuu
Ruokasektorin koordinaatiohankkeen esittely sekä Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti, Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.
− Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorikoordinaatio
− Elintarvikeyrittäjyys Pohjois-Karjalassa, Marja-Leena Hirvonen, Riveria
− Elintarvikealan yritys- ja rahoitusmahdollisuudet sekä kehittämismahdollisuu-det, Mika Honkanen ELY-keskus
− LULUme ja MarjaKopteri, Henri Vanhanen, Luke
− yrittäjäpuheenvuoroja: Anni-Inkeri Korhonen, Puukarin Pysäkki
Tauko: yritysesittelypisteitä ja paikallisia makupaloja
Valtakunnallisesta toiminnasta tukea alueen kehittämiseen
− Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen, Kristiina Havas Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy
− Superhyvä, Eeva-Liisa Häkli Foodwest Oy
− Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke, Jenni Stenius Ruokavirasto
− More than honey, Anneli Salonen, Suomen mehiläishoitajain liitto
Miten tästä jatkamme?
Lisäksi klo 12.45 alkaen Luonnontuotetoimialaraportin julkistaminen (tämä osuus striimataan)
Mika Honkanen, Pohjois-Karjalan ELY-keskus
Ilmoittautumiset 16.4.2019 mennessä
Lisätietoja: http://www.aitojamakuja.fi/blogi/?p=3158
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929
Marja-Leena Hirvonen, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hanke, Riveria,
marja-leena.hirvonen@riveria.fi, 050 306 6257
Lisää
Aika
(Keskiviikko) 09:00 - 13:15(GMT+00:00)
Paikka
Joensuun Tiedepuisto
Länsikatu 15, Joensuu
Ilmoittautumisosoite
http://ty.fi/ruoka-pohjoiskarjala
Kohderyhmä
Ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat
Yhteyshenkilö
Päivi Töyli
Yhteystiedot
paivi.toyli@utu.fi