huhtikuu, 2019

23huhti13:0016:15Ruoka-ala kasvuun Pohjois-SavossaSavon Ammattiopisto, Sammakkolammentie 2, Kuopio

Lisää

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Kuopioon 23.4.2019!

Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi järjestetään maakunnalliset Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita ja mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan ja onnistuneita käytäntöjä levitetään. Samalla kuullaan, mitä valtakunnallisesti tällä hetkellä tehdään ja mitä sopivia paloja voi poimia oman maakunnan kehittämistoiminnan tueksi.

Paikka: Savon ammattiopisto, Auditorio, Sammakkolammentie 2, Kuopio
Aika: 23.4.2019 klo 13.00 – 16.15, iltapäiväkahvit noin klo 14.30, lounasmahdollisuus ennen tilaisuutta Ravintola Savoniassa omakustanteisesti

Ohjelma

Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti

Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.
– Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorin koordinaatiohanke
– Paikallinen ruoka ammattikeittiössä nyt ja tulevaisuudessa, lähiruokalähettiläs Eeva Mertanen
– Lähiluomun näkymät, Anu Arolaakso Sakky/EkoCentria
– Ylämaankarjan ja kyytön erikoisluomulihan markkinoinnista, Arja Korhonen Savonia ammattikorkeakoulu
– European Region of Gastronomy, Kuopio Region 2020-2021, Ilona Sares ProAgria Pohjois-Savo/Maa- ja kotitalousnaiset

Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke, Kaisa Kukkonen ja Jenni Stenius, Ruokavirasto

More than Honey – Muutakin kuin hunajaa, Anneli Salonen, Suomen Mehiläishoitajain Liitto ry

Superhyvä, Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy

Miten tästä jatkamme?

Ilmoittautumiset 15.4.2019 mennessä

Lisätietoja: http://www.aitojamakuja.fi/blogi/?p=3158
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929

Aika

(Tiistai) 13:00 - 16:15

Paikka

Savon Ammattiopisto

Sammakkolammentie 2, Kuopio

Järjestäjä

Ilmoittautumisosoite

Kohderyhmä

Ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat

Yhteyshenkilö

Päivi Töyli

Yhteystiedot

paivi.toyli@utu.fi

X
X