Ruoka-ala kasvuun Pohjois-Savossa
23huhti13:0016:15Ruoka-ala kasvuun Pohjois-SavossaSammakkolammentie 2, Kuopio
Tapahtuman kuvaus
Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Kuopioon 23.4.2019! Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden
Tapahtuman kuvaus
Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Kuopioon 23.4.2019!
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi järjestetään maakunnalliset Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita ja mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan ja onnistuneita käytäntöjä levitetään. Samalla kuullaan, mitä valtakunnallisesti tällä hetkellä tehdään ja mitä sopivia paloja voi poimia oman maakunnan kehittämistoiminnan tueksi.
Paikka: Savon ammattiopisto, Auditorio, Sammakkolammentie 2, Kuopio
Aika: 23.4.2019 klo 13.00 – 16.15, iltapäiväkahvit noin klo 14.30, lounasmahdollisuus ennen tilaisuutta Ravintola Savoniassa omakustanteisesti
Ohjelma
Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti
Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.
– Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorin koordinaatiohanke
– Paikallinen ruoka ammattikeittiössä nyt ja tulevaisuudessa, lähiruokalähettiläs Eeva Mertanen
– Lähiluomun näkymät, Anu Arolaakso Sakky/EkoCentria
– Ylämaankarjan ja kyytön erikoisluomulihan markkinoinnista, Arja Korhonen Savonia ammattikorkeakoulu
– European Region of Gastronomy, Kuopio Region 2020-2021, Ilona Sares ProAgria Pohjois-Savo/Maa- ja kotitalousnaiset
Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke, Kaisa Kukkonen ja Jenni Stenius, Ruokavirasto
More than Honey – Muutakin kuin hunajaa, Anneli Salonen, Suomen Mehiläishoitajain Liitto ry
Superhyvä, Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy
Miten tästä jatkamme?
Ilmoittautumiset 15.4.2019 mennessä
Lisätietoja: http://www.aitojamakuja.fi/blogi/?p=3158
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929
Lisää
Aika
(Tiistai) 13:00 - 16:15(GMT+00:00)
Paikka
Savon Ammattiopisto
Sammakkolammentie 2, Kuopio
Ilmoittautumisosoite
http://ty.fi/ruoka-pohjoissavo
Kohderyhmä
Ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat
Yhteyshenkilö
Päivi Töyli
Yhteystiedot
paivi.toyli@utu.fi