Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta Etelä-Pohjanmaalla

04joulu09:0012:30Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta Etelä-PohjanmaallaKampusranta 11, Seinäjoki

Kuvituskuva

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Seinäjoelle 4.12.2018!

Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi järjestetään maakunnalliset Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita ja mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan ja onnistuneita käytäntöjä levitetään. Samalla kuullaan, mitä valtakunnallisesti tällä hetkellä tehdään ja voidaan poimia sieltä sopivia paloja oman maakunnan kehittämistoiminnan tueksi.

Paikka: Sininen auditorio F110, SeAMK Frami F 1. krs., Kampusranta 11, Seinäjoki
Aika: 4.12.2018 klo 9.00 – 12.30

Ohjelma

Ruokasektorin koordinaatiohankkeen esittely

Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti

Eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja

SME Organics – Luomun toimintasuunnitelma Etelä-Pohjanmaalle
Anna Tall, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu

Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen
Kristiina Havas, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Superhyvä
Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy

Miten tästä jatkamme?

Lisää

Aika

(Tiistai) 09:00 - 12:30(GMT+00:00)

Paikka

SeAMK Frami F

Kampusranta 11, Seinäjoki

Ilmoittautumisosoite

http://ty.fi/ruoka-etelapohjanmaa

Kohderyhmä

ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat

Yhteyshenkilö

Päivi Töyli

Yhteystiedot

paivi.toyli@utu.fi