Ruoka-ala kasvuun - tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta Keski-Pohjanmaalla

03joulu12:3016:00Ruoka-ala kasvuun - tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta Keski-Pohjanmaalla

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Kokkolaan 3.12.2018!

Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pkelintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden
näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi järjestetään maakunnalliset Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita ja mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan ja onnistuneita käytäntöjä levitetään. Samalla kuullaan, mitä valtakunnallisesti tällä hetkellä tehdään ja voidaan poimia sieltä sopivia paloja oman maakunnan kehittämistoiminnan tueksi.

Paikka: Kruununvoudintalo, Kaarlelankatu 43, 67100 Kokkola
Aika: 3.12.2018 klo 12.30 – 16

Ohjelma

Ruokasektorin koordinaatiohankkeen esittely

Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti

Eri toimijoiden lyhyet puheenvuorot

Yrittäjän puheenvuoro

Superhyvä
Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy

Miten tästä jatkamme?

Lisää

Aika

03.12.2018 12:30 - 16:00(GMT+00:00)

Paikka

Kruununvoudintalo

Kaarlelankatu 43, 67100 Kokkola

Get Directions

Ilmoittautumisosoite

http://ty.fi/ruoka-keskipohjanmaa

Kohderyhmä

ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat

Yhteyshenkilö

Päivi Töyli

Yhteystiedot

paivi.toyli@utu.fi