Ruoka-ala kasvuun Uudellamaalla
17loka08:3012:30Ruoka-ala kasvuun Uudellamaalla
Tapahtuman kuvaus
Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Leppävaaraan torstaina 17.10.2019! Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuudessa esitellään ruoka-alan ajankohtaista toimintaa
Tapahtuman kuvaus
Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Leppävaaraan torstaina 17.10.2019!
Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuudessa esitellään ruoka-alan ajankohtaista toimintaa ja keskustellaan kehittämis- ja yhteistyömahdollisuuksista. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatio ja Uudenmaan Ruokasektorin kehittäminen -hankkeiden järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.
Paikka: Laurea-ammattikorkeakoulu, Vanha Maantie 9, 02650 Espoo, auditorio Tuomo
Aika: 17.10.2019 klo 9 – 12.30, aamukahvit tarjolla klo 8.30 lähtien
Ohjelma
Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti
Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyet puheenvuorot
– Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorin koordinaatiohanke
– Ajankohtaista ruoka-alalla Uudellamaalla, Uudenmaan Ruokasektorin Kehittäminen –hanke
– Viennin mahdollisuudet, Eeva-Liisa Lilja, Fennopromo Oy
– Ruokaa luonnosta –hanke
– Mission Zero Foodprint-hanke
– Yrittäjäpuheenvuoro
Tauko
RuoKasvun kärjet ja yhteistyömahdollisuudet, Mikaela Vuorisalmi, RuoKasvu-hanke, MTK ry
Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke, Ruokavirasto
Keskustelua & miten tästä jatkamme
Ilmoittautumiset pe 11.10.2019 mennessä http://ty.fi/ruoka-uusimaa
Lisätietoja:
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi,
040 189 1929
Susanna Ahonen-Coly, Uudenmaan Ruokasektorin kehittäminen –hanke, Laurea-ammattikorkeakoulu, susanna.ahonen-coly@laurea.fi, 09 8868 7976
Lisää
Aika
17.10.2019 08:30 - 12:30(GMT+00:00)
Paikka
Laurea-ammattikorkeakoulu
Vanha Maantie 9, 02650 Espoo
Ilmoittautumisosoite
http://ty.fi/ruoka-uusimaa
Kohderyhmä
ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat
Yhteyshenkilö
Päivi Töyli
Yhteystiedot
paivi.toyli@utu.fi