tammikuu, 2019

25tammi08:1512:00Ruoka-ala kasvuun Varsinais-SuomessaForum Marinum, Linnankatu 72, Turku

Lisää

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Turkuun 25.1.2019!

Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pkelintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden
näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi järjestetään maakunnalliset Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita ja mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan ja onnistuneita käytäntöjä levitetään. Samalla kuullaan, mitä valtakunnallisesti tällä hetkellä tehdään ja mitä sopivia paloja voi poimia oman maakunnan kehittämistoiminnan tueksi.

Paikka: Forum Marinum, Kruununmakasiini, Seminaariluokka (2. kerros), Linnankatu 72, Turku
Aika: 25.1.2019 klo 8.30 – 12.00, aamukahvit tarjolla klo 8.15 lähtien

Ohjelma
Ruokasektorin koordinaatiohankkeen esittely
Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti
Valtakunnallisten hankkeiden toimintaa mm.
– Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen
– Superhyvä
– Luomubuumi
Miten tästä jatkamme?

Ilmoittautumiset 17.1.2019 mennessä.

Lisätietoja:
http://www.aitojamakuja.fi/blogi/?p=3158
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929
Johanna Mattila, Kuluttajat ruokaTalouden keskiössä – KulTa, johanna.mattila@utu.fi, 040 565 8121
Turun yliopiston Brahea-keskus

Aika

(Perjantai) 08:15 - 12:00

Paikka

Forum Marinum

Linnankatu 72, Turku

Järjestäjä

Ilmoittautumisosoite

Kohderyhmä

Varsinaissuomalaiset ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat

Yhteyshenkilö

Päivi Töyli

Yhteystiedot

paivi.toyli@utu.fi

X
X