Ruoka-alalla ajankohtaista -miniseminaari
17joulu12:0014:00Ruoka-alalla ajankohtaista -miniseminaari
Tapahtuman kuvaus
Ajankohtaisseminaarissa esitellään uutta tietoa maatilojen kehitysnäkymistä ja Suomi syö -tutkimuksesta. Kummassakin esityksessä keskitytään erityisesti lähi- ja luomuruoan näkökulmaan. Toisena kokonaisuutena kuullaan maa- ja metsätalousministeriön toimeksiannosta toteutettujen luomu- ja lähiruokaohjelmien arvioinnin
Tapahtuman kuvaus
Ajankohtaisseminaarissa esitellään uutta tietoa maatilojen kehitysnäkymistä ja Suomi syö -tutkimuksesta. Kummassakin esityksessä keskitytään erityisesti lähi- ja luomuruoan näkökulmaan. Toisena kokonaisuutena kuullaan maa- ja metsätalousministeriön toimeksiannosta toteutettujen luomu- ja lähiruokaohjelmien arvioinnin tuloksista, joiden pohjalta ko. ohjelmia päivitetään ja toteutetaan jatkossa. Yrittäjäpuheenvuoron pitää Simo Larmo Birkkalan tilalta.
Miniseminaari on suunnattu ruokasektorin toimijoille, yrittäjille, kouluttajille, hankkeiden vetäjille, kehittäjille, rahoittajille sekä muille alasta kiinnostuneille. Tilaisuus lähetetään reaaliaikaisesti myös verkossa ja puheenvuorot nauhoitetaan jälkikäteen katsottaviksi ja käytettäviksi.
Ohjelma
Miniseminaari klo 12 – 14, puheenjohtajana Kirsi Viljanen, maa- ja metsätalousministeriö
Tilaisuuden avaus
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus
Maatilojen kehitysnäkymät
Anne Kallinen, TNS Kantar
Suomi syö -tutkimuksen tuloksia
Merja Lintunen, Taloustutkimus
Lähiruoka- ja luomuohjelmien arvioinnin tulokset
Tommi Ålander, TK-Eval
Birkkalan speltin kasvutarina – Lisäpotkua hankkeella?
Simo Larmo, Birkkalan tila
Aika 17.12.2018 klo 12.00-14.00 (kahvitarjoilu klo 11.30 lähtien)
Paikka Opastinsilta 12, Helsinki, pieni auditorio
Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu 7.12.2018 mennessä http://ty.fi/ruokaminiseminaari17122018
Kaikille ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja ennen tilaisuutta. Muistathan ilmoittautua myös verkkolähetykseen.
Tervetuloa!
Tilaisuuden järjestävät: Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke sekä maa- ja metsätalousministeriö.
Lisää
Aika
17.12.2018 12:00 - 14:00(GMT+00:00)
Paikka
Pasilan virastotalo
Opastinsilta 12
Liitetiedostot
Ilmoittautumisosoite
http://ty.fi/ruokaminiseminaari17122018
Kohderyhmä
Ruokasektorin toimijoille, yrittäjille, kouluttajille, hankkeiden vetäjille, kehittäjille, rahoittajille sekä muille alasta kiinnostuneille
Yhteyshenkilö
Päivi Töyli
Yhteystiedot
paivi.toyli@utu.fi
Webinaariosoite
https://mmm.videosync.fi/ruoka-alan-ajankohtaista-miniseminaari